![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
o sa inaintam o propunere legislativa ca de ziua nationala a tuningului sa nu se lucreze
|
Quote:
|
...in concluzie: masini cat se poate...tunning la greu,mai e o problema: "femeile" ;) dar ne descurcam noi :D
|
Quote:
|
sper sa iesim mai bine decat am iesit anul trecut ( ca si club vorbim) si sa fim acolo mai multi decat am fost pe 1 aprilie 2006 ;)
|
Sper ca petrecerea sa fie mult mai tare fata de anul trecut nu ??
Sper ca sper bine... |
Quote:
|
DIn an in an creste amploarea evenimentului ! O sa fie show si poate ca se va gandi si lumea de la conducere despre seriozitatea acestui fenomen la noi in tara !:evil:
|
conducerea nu trebuie sa se gandeasca , ei se gandesc la altele inevitabilul s a produs................deja tuningul e un fenomen de masa................rabdare au mai crescut procentele sunt 90% din lucruri aranjate.........vor veni detali incurand si binenteles vor fi si f multe surprize
|
cam nasol programu pentru cei din afara bucurestiului!!!
unii lucreaza si cam greu o sa isi rezolve libere. oricum WSRu o sa apara sub o forma sau alta. |
Quote:
|
gajule pt mine personal o sa fie greu o sa fiu pe drum 1 saptamana bucuresti seghet si inapoi am 2 tuninguri intr o saptamana iar voi cred ca o sa ne insotiti in cea ce probabil va fi caravana tuningului :))
|
dar ce saptamana frumoasa va fii , noi venim la voi sa plecam in ungaria si apoi venim toti la noi in bucuresti cred gajule ca defapt suntem de invidiat,v am promis ca desfacem o sticla la voi si 4 la noi :))))
|
Quote:
|
Sal eu vreau sa vin la expozitie cu clubul cum trebuie sa procedez cel care a infiintat clubul trebuie sa vb cu voi sa faca vreun formular sau cum facem masina mea de ex va sta 4 zile la expozitie acolo adica fara sa pot sa o iau seara acasa .... va rog sami spuneti mai detaliat cum sa fac ca vreau neaparat sa vin si sa stiu din timp ca sa ma inscriu acolo ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning