![]() |
Re: Golf 4 coupe
Modificarile care nici nu au inceput bine se vor oprii pt un momenta, masina a patit ceva, trage slab, asa tragea de cand am luat-o dar nu mi-am dat seama ... pana cand am condus alta masina de 116 cai tot acelasi motor, am dus-o la service si nu au stiut sa imi zica ce e, ba debimetru, ba nu stiu ce vacuum, acum e la service incercand sa identifice problema ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa speram .... sunt tare curios daca nu urmeaza sa o schimbi si pe asta cum ai facut si cu celelalte :lol::lol::lol:
|
Lasa-l ma sa faca ce vrea! Eu cand i-am zis s-a luat de mine, ca el a facut la fiecare masina cate ceva. Lasa-l sa le faca ce vrea...
|
Cine nu il lasa ma,din partea mea sa o faca avion...n-am nimic impotriva,doar un singur aspect : "mare grija la borduri,sunt cam neatente si pun piedica astea"
|
1 Attachment(s)
Acum am venit de la un prieten ce lucra la RAR si m-a sfatuit sa nu-i pun bot de Bora din 2 motive:
1) Botul de Golf a zis ca e mult mai frumos decat cel de Bora, mai ales cu farurile mele. 2) A zis ca is multe complicatii, la ITP aici la noi se face poza la masina si nu e prea indicat sa apara cu bot de Bora + ca la noi cam sta arr si rar-u la iesirile din Cluj si daca ma prind am cam incurcat-o. Deci, in concluzie raman la botul de golf-ulet. Acum, faru din stanga e dus cromul de pe el, sa-l dau jos sa-i fac interioru negru? Ca de cromat am auzit ca e cam scump si nu tine prea mult. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Mai intai dai jos tot stratul de crom cu smirghel, apoi dai un grund de plastic, din nou smirghel pt nivelare si apoi spray negru mat/lucios.
Bine ca te-ai horatat sa ramai la fata de golf, era pacat de farurile alea!:peace: |
In sfarsit o veste buna ! :lol::lol:
|
Quote:
asta e cea mai mare aberatie , ca daca ai bot de bora nu treci itp , oricum la ce vrei sa-i faci modificari o sa faci itp pe naspa oricum si nu exista prb la efectuarea itp 100% , (exemplu e baiatul din mures care are bot de bora de 3-4ani) in randul doi reiese exact din ce ai spus tu ca nu stii ce vrei cu adv , daca ti-a spus baiatul ala ca botul de golf e mult mai tare , nu contest asta dar insemna ca nu stii daca vrei sa ramana asa sau sa schimbi fata , sper sa nu ajungi pe urmele domnului sossy , bafta cu masina |
Quote:
:lol::lol::lol::lol: esti invidios pe succesul lui! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning