Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 coupe (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/334080-golf-4-coupe.html)

Mirel1919 27-09-12 16:32

Re: Golf 4 coupe

Modificarile care nici nu au inceput bine se vor oprii pt un momenta, masina a patit ceva, trage slab, asa tragea de cand am luat-o dar nu mi-am dat seama ... pana cand am condus alta masina de 116 cai tot acelasi motor, am dus-o la service si nu au stiut sa imi zica ce e, ba debimetru, ba nu stiu ce vacuum, acum e la service incercand sa identifice problema ...

DaNn.ZyX 27-09-12 16:41

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5189377)
Modificarile care nici nu au inceput bine se vor oprii pt un momenta, masina a patit ceva, trage slab, asa tragea de cand am luat-o dar nu mi-am dat seama ... pana cand am condus alta masina de 116 cai tot acelasi motor, am dus-o la service si nu au stiut sa imi zica ce e, ba debimetru, ba nu stiu ce vacuum, acum e la service incercand sa identifice problema ...

Urata treaba,vezi cum apar probleme la care nu te astepti si iti dau planurile peste cap?

Mirel1919 27-09-12 16:42

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5189389)
Urata treaba,vezi cum apar probleme la care nu te astepti si iti dau planurile peste cap?

Da...investitia e de minim 250-300 ron + dupa urmeaza inmatriculatu si distributia dupa care vor aparea si modificarile majore ( suspensie, jante, fata de bora, vopsit integral, remapare etc etc).

DaNn.ZyX 27-09-12 17:23

Sa speram .... sunt tare curios daca nu urmeaza sa o schimbi si pe asta cum ai facut si cu celelalte :lol::lol::lol:

eMH 27-09-12 17:40

Lasa-l ma sa faca ce vrea! Eu cand i-am zis s-a luat de mine, ca el a facut la fiecare masina cate ceva. Lasa-l sa le faca ce vrea...

DaNn.ZyX 27-09-12 17:42

Cine nu il lasa ma,din partea mea sa o faca avion...n-am nimic impotriva,doar un singur aspect : "mare grija la borduri,sunt cam neatente si pun piedica astea"

Mirel1919 30-09-12 20:53

1 Attachment(s)
Acum am venit de la un prieten ce lucra la RAR si m-a sfatuit sa nu-i pun bot de Bora din 2 motive:
1) Botul de Golf a zis ca e mult mai frumos decat cel de Bora, mai ales cu farurile mele.
2) A zis ca is multe complicatii, la ITP aici la noi se face poza la masina si nu e prea indicat sa apara cu bot de Bora + ca la noi cam sta arr si rar-u la iesirile din Cluj si daca ma prind am cam incurcat-o.
Deci, in concluzie raman la botul de golf-ulet.
Acum, faru din stanga e dus cromul de pe el, sa-l dau jos sa-i fac interioru negru? Ca de cromat am auzit ca e cam scump si nu tine prea mult.

goshy 30-09-12 21:49

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5192889)
Acum am venit de la un prieten ce lucra la RAR si m-a sfatuit sa nu-i pun bot de Bora din 2 motive:
1) Botul de Golf a zis ca e mult mai frumos decat cel de Bora, mai ales cu farurile mele.
2) A zis ca is multe complicatii, la ITP aici la noi se face poza la masina si nu e prea indicat sa apara cu bot de Bora + ca la noi cam sta arr si rar-u la iesirile din Cluj si daca ma prind am cam incurcat-o.
Acum, faru din stanga e dus cromul de pe el, sa-l dau jos sa-i fac interioru negru? Ca de cromat am auzit ca e cam scump si nu tine prea mult.

in sfarsiiiiiit! de cand iti tot spun sa tii piesele astea de faruri si sa le faci rama neagra...:rolleyes2

Mirel1919 30-09-12 21:50

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5192952)
in sfarsiiiiiit! de cand iti tot spun sa tii piesele astea de faruri si sa le faci rama neagra...:rolleyes2

Boss, rama le-o fac neagra, da acolo pe lupa unde ii dus cromu ce fac?

goshy 30-09-12 21:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5192953)
Boss, rama le-o fac neagra, da acolo pe lupa unde ii dus cromu ce fac?

:arrow:

Mirel1919 30-09-12 21:56

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5192957)
:arrow:

Chiar arata bine ..si peste lupa cu ce sa vopsesc? Cu o pensula cu vopsea negru mat? Sau cu spray?

Alex265 30-09-12 22:12

Mai intai dai jos tot stratul de crom cu smirghel, apoi dai un grund de plastic, din nou smirghel pt nivelare si apoi spray negru mat/lucios.
Bine ca te-ai horatat sa ramai la fata de golf, era pacat de farurile alea!:peace:

DaNn.ZyX 30-09-12 22:37

In sfarsit o veste buna ! :lol::lol:

sorin gti power 01-10-12 10:58

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5192889)

asta e cea mai mare aberatie , ca daca ai bot de bora nu treci itp , oricum la ce vrei sa-i faci modificari o sa faci itp pe naspa oricum si nu exista prb la efectuarea itp 100% , (exemplu e baiatul din mures care are bot de bora de 3-4ani)

in randul doi reiese exact din ce ai spus tu ca nu stii ce vrei cu adv , daca ti-a spus baiatul ala ca botul de golf e mult mai tare , nu contest asta dar insemna ca nu stii daca vrei sa ramana asa sau sa schimbi fata ,

sper sa nu ajungi pe urmele domnului sossy , bafta cu masina

GopPo 03-10-12 11:59

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5193442)
.....sper sa nu ajungi pe urmele domnului sossy...

:lol::lol::lol::lol:
esti invidios pe succesul lui!

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning