Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

Fitzosul 26-01-05 09:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
pei este volan sport si cu airbag ... mai multe firme fac ... your choice :wink:

Stiu dar tocmai asta ziceam ca nu vreau sa bag bani in interior ca si-asa m-am saturat cati bani am bagat pana acum in masina. :cry:

ffocus 26-01-05 11:15

fitzosule...parca te-am vazut acum cateva zile la pta. domenii...erai in spatele meu (normal :D )...da nu aveai eleronu...tu erai?

Fitzosul 26-01-05 11:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
fitzosule...parca te-am vazut acum cateva zile la pta. domenii...erai in spatele meu (normal :D )...da nu aveai eleronu...tu erai?

Da eu eram pt ca acolo stau! :wink: Nu mai am eleronul decat priza si pragurile pe ea momentan :D Tu ai un f focus culoarea oului de rata? :)

ffocus 26-01-05 11:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"

Da eu eram pt ca acolo stau! :wink: Nu mai am eleronul decat priza si pragurile pe ea momentan :D Tu ai un f focus culoarea oului de rata? :)

este albastru inchis cu niste tribale...eram la service-ul ala mic din colt...cu elevator...tocmai montasem bara fata si cand am coborat am si zgariat-o din cauza unghiului...*** de service :(

arata bine masina ta in oglinda...fioroasa :wink:

Fitzosul 26-01-05 11:35

Cand m-ai vazut de ce nu mi-ai facut semn sa opresc? Si apropo ce cautai tu tocmai in minzeria aia de service ca puteai sa montezi si in alta parte spiolerul :D

aleks 26-01-05 12:11

parerea mea e ca masina arata ok. nush cine spunea ca pragurile nu se potrivesc cvu spoilerele, ba dimpotriva sunt \"din set\" se completeaza foarte bine. singurul lucru deranjant era eleronul ala imens ( l-am vazut prima data la masina mea-kitch tuning ) dar daca a sarit din schema, masina e super. intrati pe galeriile de la intalnirile de pe afara, si sa vedeti masini scumpe macelarite de tuninguri de mii de euro, de ti-e mila de gascanii aia de-au bagat atatia bani in mizeriile alea, si apoi o sa va dati seama ca pt un tuning made in romania e super multumitor.

gigibecali 26-01-05 12:21

man, ce culoare are plasticul de pe consola centrala?

daca e argintiu, nu are rost sa schimbi nimic la interior. acelasi argintiu mai e si pe volan, schimbator, usi...da foarte bine

iar daca ai lemn (Ghia)...sa ai grija de el :lol:

ce focus ai avut inainte?

i had a focus too :) 1,6 16V 100CP hatchback...ii pusesem o toba borla si suna foarte frumos.in rest era stock

bye

bafta

Fitzosul 26-01-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gigibecali\"
man, ce culoare are plasticul de pe consola centrala?

daca e argintiu, nu are rost sa schimbi nimic la interior. acelasi argintiu mai e si pe volan, schimbator, usi...da foarte bine

iar daca ai lemn (Ghia)...sa ai grija de el :lol:

ce focus ai avut inainte?

i had a focus too :) 1,6 16V 100CP hatchback...ii pusesem o toba borla si suna foarte frumos.in rest era stock

bye

bafta

Tot interiorul la masina este negru si exact cum ai zis tu consola centala si mai multe componente sunt argintii, sunt super si de aceea nu vreau sa-mi bat joc de el si focusul era berlina tot 100cp ,1.6, 16valve, dar ii mdificasem motorul, ii pusesem filtru k&n,etc...fugea rau de tot dar n-am mai putut sa-l tin ca am avut accident nasol cu el si am preferat s-o vand ca sa-mi iau altceva . Asta e.....

Fitzosul 26-01-05 16:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
parerea mea e ca masina arata ok. nush cine spunea ca pragurile nu se potrivesc cvu spoilerele, ba dimpotriva sunt \"din set\" se completeaza foarte bine. singurul lucru deranjant era eleronul ala imens ( l-am vazut prima data la masina mea-kitch tuning ) dar daca a sarit din schema, masina e super. intrati pe galeriile de la intalnirile de pe afara, si sa vedeti masini scumpe macelarite de tuninguri de mii de euro, de ti-e mila de gascanii aia de-au bagat atatia bani in mizeriile alea, si apoi o sa va dati seama ca pt un tuning made in romania e super multumitor.

Ia sa ma uit eu la sectiunea masina mea-kitch tuning ca sa vad cine e ala asa de nemultumit! Ma bucur ca ti-a placut masina mea Aleks :D

Fitzosul 27-01-05 14:42

:lol: In sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru masina :lol: :dance: :dance:

Fitzosul 27-01-05 14:44

De fapt multumesc firmei Pit Stop Tuning pentru ajutor 8)

luca 27-01-05 15:35

Daca nu ti-ai luat inca sa ne arati si noua cam ce vrei sa-ti iei sa ne dam si noi cu parerea.

Fitzosul 27-01-05 15:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Daca nu ti-ai luat inca sa ne arati si noua cam ce vrei sa-ti iei sa ne dam si noi cu parerea.

Decat alea originale ale masinii mai bine astea noi. O sa pun poza cat de curand :wink:

gigibecali 27-01-05 16:35

Felicitari!

la ce pret sunt ?

mai aveau si alte produse?

bafta

uuu, de abia astept sa vad poze

Fitzosul 27-01-05 17:22

1 Attachment(s)
Ce ziceti baieti....va plac? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 00:54.

- Copyright 2026 4Tuning