![]() |
Re:
Quote:
|
fitzosule...parca te-am vazut acum cateva zile la pta. domenii...erai in spatele meu (normal :D )...da nu aveai eleronu...tu erai?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
arata bine masina ta in oglinda...fioroasa :wink: |
Cand m-ai vazut de ce nu mi-ai facut semn sa opresc? Si apropo ce cautai tu tocmai in minzeria aia de service ca puteai sa montezi si in alta parte spiolerul :D
|
parerea mea e ca masina arata ok. nush cine spunea ca pragurile nu se potrivesc cvu spoilerele, ba dimpotriva sunt \"din set\" se completeaza foarte bine. singurul lucru deranjant era eleronul ala imens ( l-am vazut prima data la masina mea-kitch tuning ) dar daca a sarit din schema, masina e super. intrati pe galeriile de la intalnirile de pe afara, si sa vedeti masini scumpe macelarite de tuninguri de mii de euro, de ti-e mila de gascanii aia de-au bagat atatia bani in mizeriile alea, si apoi o sa va dati seama ca pt un tuning made in romania e super multumitor.
|
man, ce culoare are plasticul de pe consola centrala?
daca e argintiu, nu are rost sa schimbi nimic la interior. acelasi argintiu mai e si pe volan, schimbator, usi...da foarte bine iar daca ai lemn (Ghia)...sa ai grija de el :lol: ce focus ai avut inainte? i had a focus too :) 1,6 16V 100CP hatchback...ii pusesem o toba borla si suna foarte frumos.in rest era stock bye bafta |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: In sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru masina :lol: :dance: :dance:
|
De fapt multumesc firmei Pit Stop Tuning pentru ajutor 8)
|
Daca nu ti-ai luat inca sa ne arati si noua cam ce vrei sa-ti iei sa ne dam si noi cu parerea.
|
Re:
Quote:
|
Felicitari!
la ce pret sunt ? mai aveau si alte produse? bafta uuu, de abia astept sa vad poze |
1 Attachment(s)
Ce ziceti baieti....va plac? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning