Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

dydy-andrey 29-09-11 23:28

Re: MK3 - G E K

negativu doar pe spate?
cum il faci? m-ar interesa si pe mine... imi ies prea mult pe spate si nu pot sa fac asa rau aripa...

gekvr6 29-09-11 23:39

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4614799)
negativu doar pe spate?
cum il faci? m-ar interesa si pe mine... imi ies prea mult pe spate si nu pot sa fac asa rau aripa...

Pai normal ca doar pe spate ca mai vreau sa mai si merg cu msina negativ faci cu camber sa cu saibe depinde cat vrei sa deschizi unghiu iti recomand sa faci cu cineva care a mai facut sau stie despre ce este vorba
PS: aviz amatorilor care zic ca ma dau mare cu masina FACUTA de Ridler sa stea in banca lor si sa nu mai vb aiurea da asa e Romanu invidios....

gekvr6 03-10-11 19:33

3 Attachment(s)
BBS RM Modulare
15'' 6.5j et33
Anvelope toyo proxes profil V 195/45/15
O sa revin cu alte poze .....:lol::lol::lol:

Golf-3GT 03-10-11 20:30

Frumoas masina ai reusit sa faci!! Am tot vrut sa postez, dar acum ca ai pus si asemenea minunatie de roti pe ea nu m-am mai putut abtine sa nu iti zic. Felicitari!! Ca si o parere personala eu zic ca ar da mai bine capota vopsita in culoarea masinii.
Si inca odata Felicitari !!

gekvr6 03-10-11 20:39

Quote:

Originally Posted by Golf-3GT (Post 4622399)
Frumoas masina ai reusit sa faci!! Am tot vrut sa postez, dar acum ca ai pus si asemenea minunatie de roti pe ea nu m-am mai putut abtine sa nu iti zic. Felicitari!! Ca si o parere personala eu zic ca ar da mai bine capota vopsita in culoarea masinii.
Si inca odata Felicitari !!

Multumesc frumos am depus foarte mari eforturi sa ajunga in stare in care este acum si inca nu este gata dar pentru moment sau cam dus finantele si in curand o sa intre la garaj pentru perioada ierni , iar cu capota ce sa zic e o mica "fantezie" de-a mea dupa cum a zis si ZAK ca sa capteze atentia necunoscatorilor :lol: in primavara cand va intra la reparatii si vopsire integrala va primi si o capota la culoare
To be continued ..... Interior Recaro si un volan OMP
PS: Rog cei care vizualizeaza topicul si au cunostinte de 2 buze RM 0.5 1 chiar si 1.5 sa imi dea si mie un link am o buza e cam zgariata si oricum vreau sa fac un update pentru rotile spate sa fie mai late ..... Multumesc anticipat si bafta la toata lumea cu masinile si proiectele lor .......:twisted:

RideTheRiddle 03-10-11 21:20

iti dau link pentru ca ai zis ca o sa vopsesti capota aia :lol: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...rs-modele.html

gekvr6 03-10-11 21:27

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4622557)
iti dau link pentru ca ai zis ca o sa vopsesti capota aia :lol: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...rs-modele.html

Man omu e mai scump ca in Deutschland si oricum vad ca nu are dar am observat ca vinde 2 buze de RS una cu sudura de 2cm cu 140 de euro LOLLLL nu e loc deja am gasit ceva la 150 RON polisate sa vad ce rezolv cu asta nu ma bag ca e scump trebuie sa fac credit la banca ........:shock: si era sa uit nu vopsesc capota asta am zis ca o sa primeasca si o capota la culoare capota asta nu se strica incerc sa o mentin in starea ei ......:lol::lol:

mk3gti 03-10-11 21:40

Sa le invarti sanatos ! Cat au fost cauciucurile ?

gekvr6 03-10-11 21:43

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4622614)
Sa le invarti sanatos ! Cat au fost cauciucurile ?

Mersi , le-am cumparat cu tot cu jante !:shock:

Adryanno 03-10-11 21:44

Frumos !! :D

RideTheRiddle 03-10-11 21:47

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4622579)
Man omu e mai scump ca in Deutschland si oricum vad ca nu are dar am observat ca vinde 2 buze de RS una cu sudura de 2cm cu 140 de euro LOLLLL nu e loc deja am gasit ceva la 150 RON polisate sa vad ce rezolv cu asta nu ma bag ca e scump trebuie sa fac credit la banca ........:shock: si era sa uit nu vopsesc capota asta am zis ca o sa primeasca si o capota la culoare capota asta nu se strica incerc sa o mentin in starea ei ......:lol::lol:

Eu i-as da foc :shock: nu m-am uitat la preturi sincer, stiam topicul mai demult si am zis ca poate poate....

gekvr6 03-10-11 21:50

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4622643)
Eu i-as da foc :shock: nu m-am uitat la preturi sincer, stiam topicul mai demult si am zis ca poate poate....

Omu nu e pe treaba lui crede ca el le fabrica de cere sumele alea colosale in fine fiecare cu pretul lui nu ma incadrez sa fac vreo afacere cu el pentru ca cere foarte mult si daca ai timp si cauti si ai banii se gasesc , banii sa ai ..... :twisted:

Devu 03-10-11 22:28

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4622241)
BBS RM Modulare
15'' 6.5j et33
Anvelope toyo proxes profil V 195/45/15
O sa revin cu alte poze .....:lol::lol::lol:

Felicitari pentru achizitie, sunt frumoase, sunt cele mai potrivite pentru G3.

retro_renault 04-10-11 15:27

bv man, incet te apropii de stilul optim pentru masina asta.

gekvr6 06-10-11 22:56

1 Attachment(s)
Update...... 2 buze 0.5 impecabile una polisata si una in curs de polisare
Saptamana viitoare primesc si buzele de 1.5 ...... :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning