![]() |
Re: MK3 - G E K
negativu doar pe spate?
cum il faci? m-ar interesa si pe mine... imi ies prea mult pe spate si nu pot sa fac asa rau aripa... |
Quote:
PS: aviz amatorilor care zic ca ma dau mare cu masina FACUTA de Ridler sa stea in banca lor si sa nu mai vb aiurea da asa e Romanu invidios.... |
3 Attachment(s)
BBS RM Modulare
15'' 6.5j et33 Anvelope toyo proxes profil V 195/45/15 O sa revin cu alte poze .....:lol::lol::lol: |
Frumoas masina ai reusit sa faci!! Am tot vrut sa postez, dar acum ca ai pus si asemenea minunatie de roti pe ea nu m-am mai putut abtine sa nu iti zic. Felicitari!! Ca si o parere personala eu zic ca ar da mai bine capota vopsita in culoarea masinii.
Si inca odata Felicitari !! |
Quote:
To be continued ..... Interior Recaro si un volan OMP PS: Rog cei care vizualizeaza topicul si au cunostinte de 2 buze RM 0.5 1 chiar si 1.5 sa imi dea si mie un link am o buza e cam zgariata si oricum vreau sa fac un update pentru rotile spate sa fie mai late ..... Multumesc anticipat si bafta la toata lumea cu masinile si proiectele lor .......:twisted: |
iti dau link pentru ca ai zis ca o sa vopsesti capota aia :lol: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...rs-modele.html
|
Quote:
|
Sa le invarti sanatos ! Cat au fost cauciucurile ?
|
Quote:
|
Frumos !! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bv man, incet te apropii de stilul optim pentru masina asta.
|
1 Attachment(s)
Update...... 2 buze 0.5 impecabile una polisata si una in curs de polisare
Saptamana viitoare primesc si buzele de 1.5 ...... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning