![]() |
Re: Seat Fun Club!
Am jenti pe 16.. schmidt.. coarne cerb, 5 bucati, 4 cu gume 205/45/16 500 euro[IMG]http\\www.german-wheels.com-images-felgen-gross-500x-VN-Line-1-tlg-16.jpg[/IMG]
|
Ma inscriu si eu aici!New Seat Leon 1.6 stylance 102 caluti . Dupa cum se vede...super clasa 1.6 :D ...da merge mai baieti...merge! Vechime in trafic 1 an facut pe 4 octombrie...si aprox 20.000 km. In momentul de fata am schimbat doar toba finala ...dar vor mai veni ceva modificari finute prin primavara
|
Neatza!!! bine v`am gasit Fani ai acestei mashinutze Seat.
Recent am intrat si eu in posesia unui Leutz 2004 1.6 16v (106 calutzi) si a`si vrea si eu sa intru in acest fun club p.s. Great Car |
Quote:
|
o rugaminte am si eu k vad k nu gasesc pe forum nicaieri: poate sa imi zica si mie cineva meniul de la clima?
multumesc!!! |
Quote:
|
gata am aflat merci mult oricum...
|
salut baieti!
am un seat leon din 2002, de vro luna, am visat mult la masina asta si in sf.... vreau sa intru si eu fan club seat, sunt din bacau unde si cand se vor propune intalniri voi veni cu cea mai mare placere, ca vad ca aici chiar se poate vb serios in orice domeniu, ca pe bacau......in fine. multa bafta tuturor!!8) |
Quote:
|
Hi all vreau sa join the clan....au k sunt fata facetzi descriminari....si pe knd urmatoarea intalnire?vreau si eu ;))...id b87pty....
|
i'm join!!! yulik_yulian
|
da ..ideea ar fi frumoasa numa sa fie omul serios....eu am un seata cordoba 1.9 sdi..albastru:D......dar am o problema cu sintemul de centralizare de la masina ...am fost la mecanic dar mia spus ca e din cheie .....dar nu era prea priceput.:):)...........help meeeeee......
|
unde si cand va fi urmatoarea intalnire??????.....Id mess:sonyk_boy
|
Primiti si fete?
|
Quote:
Are cineva manual de Seat Cordoba model 2001 in Romana/Engleza ? :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning