![]() |
Re: LEGAL RACING sondaj de opinie cu privire la locatii
Un pic offtopic, dar imi incerc norocul. Cum a ramas cu grupele de participare?
|
|
Ca mine cred ca sunt si altii care au intrebari legate de:
Locatie. Identica cursei in nocturna de la Dragonul Rosu, cand cu accidentul? 2 benzi si in panta parca? Orar? Timp efectiv de curse, de la cat incep inscrierile? Start. La mana, cronometru, semaforizat la general, pe fiecare banda, cu tichet cu timpii? Sistem de concurs. Piramidal, calificari si/sau libere? Piramidal ar fi aiurea ca riscam sa ne dam o singura data, mai ales ca timpul anuntat pe facebook este cam mic si nu cred ca exista sanse si de libere (sau multe manse la liber). Ordinea de start? Se incepe cu grupele mici sau grupele mari? Clasament. Rezultatele vor conta in vreun campionat? 150 lei taxa. Ce premii se dau de banii astia? Se premiaza primul loc sau podiumul la fiecare grupa? Facilitati. Pentru cei din afara Bucurestiului se ofera reducere/gratuitate la taxa de participare si/sau ceva beneficii la cazare? Posibilitatea unui trailer mai ieftin? Daca vin cu "femeia" gasesc o toaleta salubra in proximitate? Ceva amenajat cu d-ale gurii va fi? Sonorizare? Ce aprobari/avize exista obtinute pana acum? Administrator drum, Politie, Jandarmierie, ISU, Ambulanta ma refer. Observ ca s-a anuntat cat de cat oficial si pe aici pe forum. Este 100%? Asteptam si noi documentele scanate, asa cum ne-a obisnuit LR de-a lungul timpului. Multumesc anticipat si succes! V-ati miscat intr-adevar surprinzator de bine. Felicitari LR! |
P.S. M-am lamurit ca locatia este in alta parte. Cam despre ce dimensiuni vorbim la parcul rece start, zona de concurs, zona de franare si latime? Pare cam "scurt" locul.
|
Quote:
Timpul si bugetul nu ne permite insa o deplasare cu tot ce avem nevoie la o buna organizare acolo in acest moment. Astfel ca etapa de 1Mai pe care doream sa o organizam pe litoral nu intra in calendarul din acest an. Dupa prima etapa de la Bucuresti probabil vom anunta calendarul pentru 2013. In acest an nu discutam de un campionat ci de etape distincte, gen cupa. |
3 Attachment(s)
Am atasat trei schite pentru locatia curenta.
Data primei competitii 19 MAI 2013 - Duminica. |
exista toate aprobarile pt cursa?
inscrierile se pot face doar acolo? |
Quote:
|
Quote:
Calculul tau este mult prea simplist, iar zona de franare nu este de doar 200m si nu se opreste brusc, se vireaza la stanga sau exista aleee betonata drept inainte, dupa care urmeaza teren viran. In mod cert este bine ca masinile puternice sa fie echipate corespunzator iar cele care scad sub 9s sa foloseasca parasuta. https://www.youtube.com/watch?v=ZOyVZ6rlIlo |
Astazi la 12 ne vom vedea la locatie pentru un mici cadre foto-video.
Cine vrea s vina si mai are timp este binevenit, mai ales daca e voluntar la organizare sau are o masina frumoasa ce da bine in media. |
Quote:
Da-mi un PM, poate colaboram pentru organizarea unui eveniment. Dragos |
Multumim dar anul acesta 1Mai e depasit.
Ne concentram pe Bucuresti. https://www.youtube.com/watch?featur...&v=W6rIqjq_eSI |
Ianca/Braila ?
|
Quote:
Poate facem ceva de alt gen decat accelerare , insa aerortul de care spui iese din calcul din motive legate de suprafata de rulare. |
Foarte serios ne gandim si la vestul tarii care a fost vitregit de curse de acest tip in capitala lui si cand spunem asta ne referim la Timisoara.
Timisoara este o optiune serioasa! Degeaba sunt miscari la Oradea, Arad... Timisoara a reusit sa aduca la start si in zona de public cifre imposibil de realizat in alta parte. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning