![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - EXPRESS EDITION
1 Attachment(s)
Felicitari tuturor participantilor! Rezultatele si urmatoarele battle-uri: maf vs. calin_m_power nytrous_oxide05 vs. pointmaster cata55 vs. speed hori_cutz vs. shantzu Bafta si spor la tunarit! Termenul limita: 20.02.2007 ora 20:00! Masina: |
ce rapid executi Ace Axel :lol:.......dar de ce nu pui tu ora 22:00 ?
|
Congrats ! Eu m-am distrat pe cinste cu Seatu' asta ! :D
PS: bine ca am iesit, ca din Saab faceam ambulanta :lol: |
dak vreti sa primiti rezultatele la fel de repede p kt faceti masinile eu zic sa lasam 20 ... dak nu ... putem sa le punem si a doua zi reultatele... a treia... si din express devine personal ...
gabi cred k dak lucrai un pic mai mult iesea k lumea ... pakt ... bafta ;) |
cand am vazut prima data grupele nu credeam ca o sa trec mai departe :)
frumos seatul asta! gabi lasa ca fac eu ambulanta :mrhappy: |
1 Attachment(s)
nu am avut c face......
|
mai bine ca nu am trecut mai departe ca si-asa ma chinuiam degeaba cu seatu asta ca sigur nu faceam cine stie ce...oricum a fost bn ca am mai capatat experenta cu ocazia asta :-P
|
Quote:
|
ops...si eu am gresit am zis seat in loc de saab....imi cer scuze...
|
1 Attachment(s)
ok,am terminat-o si eu.
|
Imi cer scuze pt ca va adresez aceasta rugaminte....dar daca se poate...as dori ca termenul sa fie mutat la ora 22:00...sau macar 21:00... pt ca nu am timp sa termin lucrarea...e 80% terminata dar mai am niste mici finisari care conteaza...si ma intorc acasa la ora 8 maine si vreau sa apuc sa o finisez...asa ca va rog frumos...daca se poate ...sa-mi oferiti acest timp...multumesc si astept raspuns cat mai curand ca sa stiu cum procedez....:???:
|
si nai maine timp sa o termini!? vdm maine cum facem! spor la treaba ;)
|
pai nu prea am timp ca intr-o ora tresa plec la liceu si nu mai am timp decat diseara dupa 8 cand ma intorc sa mai fac cate ceva la ea... as aprecia mult daca ar fi mutat termenul macar cu o ora....Va multumesc mult chiar daca se poate chiar daca nu se poate... ;)
|
:)) numa yo si calin suntem mai seriosi....terminam inainte d dead line :D cu mult inainte......ceea ce dem k se putea...... dar nu s=a vrut ;)
|
maf sa stii k eu unul chiar am vrut...si cand am avut cate 20-30 de minute libere am lucrat la masina... dar am avut treaba zilele astea si deaia n-am apucat sa finalizez...nu pt ca as fi neserios...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning