![]() |
Re: 1-2 septembrie Dragracing Sofia(BG)
Quote:
|
Mihalcea Sorin - clio 13,4 locul III la grupa A
Locul I - corsa 11,97 Locul Ii - corsa 12,6 |
Alte rezultate,alti timpi la diesel, in afara de masina lui Haplea care se pare ca nu prea trage stie cineva???
|
Filmari cva?
|
Quote:
|
Nu, am preluat informatiile de pe celalalt forum. As fi vrut sa merg, dar nu am avut cum de data asta.
|
Am si eu o intrebare. Hondele de ploiesti ce motoare au?
Multumesc anticipat. |
k20-u de DJ cat a mers ?
|
Quote:
|
Quote:
Am avut mari probleme la Sofia cu lipsa de oxigen (700 m altitudine fata de 10 m la tulcea) si cu vantul care batea frontal...timpii au fost groaznic de mari, nu intelegeam ce se intampla... Ploiestiul a avut timpii: 1: Bobi Mom-E30 M3 turbo - 12.1 2: Skyline GTR R33 V-spec - 13.1 3: Honda Civic ED7 K20A2 - 14.1 4: Honda Civic EG3 K20Z4 - 14.2 5: Renault Clio RS 172 - 14.7 6: Honda CRX ED9 D16z5 - 16.2 Ne-am simtit foarte bine,insa anul asta nu suntem pregatiti sa le tinem piept bulgarilor...(un fleac...ne-au ciuruit...) Multumim Gaju, multumim organizatorilor bulgari...super baieti... We'll be BACK... |
Quote:
|
And the winner is ........ un clasament pe grupe complet cu timpi ??? Poate ne luam revansa la tulcea pe 15-16. ;)
|
Ce timp a reusit cristi cu gt-r ul?
|
Quote:
vino tu la curse si ia toate cupele de la ei daca noi nu suntem in stare si pe urma sa comentezi . tu ala profesionistul care le iei pe toate in calcul . scuteste-ne de comentariile tale |
Exact ca la fotbal: cel mai bun jucator este mereu spectatorul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning