Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

bujuKYL 09-09-12 10:33

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5166694)
25mm doar pe spate.astazi le'am luat dar n'am facut poze...pe fata nu'mi pun ca in scurt timp o sa imi schimb jantele.oricum,foarte multumit de flansele care le'am luat...un raport calitate pret destul de bun! revin cu poze in curand...
tu ce ai mai facut pe la masina?

pai eu cam toata ziua lucrez la ea si nu am timp sa fac poze, astept sa-mi vina unele piese, am pregatit consola pentru vopsit(daca gasesc pe cineva sa faca treaba buna) daca nu trag folie...:D

westsideracer 10-09-12 09:10

11 Attachment(s)
Poze cu distantierele puse si instalatie xenon 6000k :

bujuKYL 10-09-12 09:19

altfel arata acum! felicitari:shock:...o sa ai ceva necazuri cand ploua afara sau iarna pentru ca o sa ti se murdareasca mai repede bara spate:-P:rolleyes2

westsideracer 10-09-12 09:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5168526)
altfel arata acum! felicitari:shock:...o sa ai ceva necazuri cand ploua afara sau iarna pentru ca o sa ti se murdareasca mai repede bara spate:-P:rolleyes2

Nu'i problema:P oricum o spal cel putin o data pe saptamana:D

Am schimbat si antena,cu una mica din inox.

spark88 10-09-12 11:15

Arata mult mai bine acuma :-)

westsideracer 11-09-12 12:42

Baieti? cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? vreau sa vopsesc manerele si bandourile in culoarea masinii si nu stiu sa le dau jos...am cautat pe google si am vazut ca bandourile se imping spre spatele masinii dar multi spun ca au o clema pe mijloc care s'ar rupe:-s ceva pareri?
la manere nu cred ca e asa complicat,doar ca trebuie date jos fetele de usi...nu?

andi_cimpean 11-09-12 13:12

Pentru bandouri, trebuie să dai feţele de uşă jos.

westsideracer 11-09-12 19:06

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5169985)
Pentru bandouri, trebuie să dai feţele de uşă jos.

are ceva suruburi pe acolo,sau cum?

bujuKYL 14-09-12 15:34

eu am deschis usa si an tras bandoul frumos in spate, nu sa rupt si nu am patit nimik, iesise dintr-o clema si trebuia sa-l scot sa-l bag inapoi prin toate clemele sunt ca un fel de sina!:D

westsideracer 15-09-12 14:26

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5173770)
eu am deschis usa si an tras bandoul frumos in spate, nu sa rupt si nu am patit nimik, iesise dintr-o clema si trebuia sa-l scot sa-l bag inapoi prin toate clemele sunt ca un fel de sina!:D

Am inteles.mersi frumos!

andi_cimpean 15-09-12 15:47

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5170361)
are ceva suruburi pe acolo,sau cum?

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5173770)

Şi eu am īntrebat la rāndul meu, cum se scot bandourile, văzānd că un user, de aici de pe forum şi le-a īnfoliat. Răspunsul său a fost acela dat de mine, mai sus.

Aşa mi s-ar părea şi mie normal să se scoată, precum a spus bujuKYL.

westsideracer 15-09-12 16:08

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5174679)
Şi eu am īntrebat la rāndul meu, cum se scot bandourile, văzānd că un user, de aici de pe forum şi le-a īnfoliat. Răspunsul său a fost acela dat de mine, mai sus.

Eu la usa de la sofer am un clips la bandou rupt/sarit...si din ce am vazut eu acolo,cam ar trebui date jos fetele de usi.oricum nu'mi bat capul,ca deocamdata nu mi'am cumparat vopseaua si ce mai trebuie. vad eu atunci care e treaba.vroiam doar sa stiu daca a mai desfacut cineva,sa'mi spuna exact ce si cum...

bujuKYL 16-09-12 08:10

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5174679)

probabil asa se face! eu i-am zis cum am facut eu, nu am vrut sa-l induc in eroare! oricum foarte multe complicatii mereu la masinile astea:rolleyes2

westsideracer 16-09-12 13:42

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5175245)
probabil asa se face! eu i-am zis cum am facut eu, nu am vrut sa-l induc in eroare! oricum foarte multe complicatii mereu la masinile astea:rolleyes2

La ce fel de complicatii te referi?

westsideracer 16-09-12 15:08

baieti,merita sa cumpar asa ceva ? http://www.***********/produse/Subwo...B30_Bass_Pack/

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning