![]() |
Re: Maybach vs Rolls Royce
nujtiu....amndoua sunt cu traditie....cred k as alege Maybach,pare mai prietenos,mai Hy-Tech......Rollsu pare un mamut pe roti,ink cu stilul ala retro....nujtiu acuma asta este parerea mea!!!!! nu ma luati in seama :)
|
Quote:
|
Quote:
|
SIGUR vorbea de Ioan (Giovani), are rolls de vreo 2-3 ani (daca nu mai mult) si George (Gigi) are un Maybach 57
|
Quote:
|
Evident RR pentru aspectul patratos inconfundabil si motorul de mare clasa.Maybach este in principiu un S class mai accesorizat.Parerea mea.(conteaza)
|
Votat Maybach clar!!,net superior RR-ului din toate punctele de vedere!! RR are doar traditie.....si care-i faza cu"fan bmw deci votez cu RR"???apropo de??...inca cevaa RR nu e in stare sa bata un S-klasse Full,daramite un Maybach!Traditia-i traditie dar Mercedes e peste cu mult!!..Mai depinde si de gusturi binenteles.(iar dc. RR apartine de bmw nu are nici o legatura!)..repet,RR castiga doar la traditie atat!
|
dak compari RR cu Maybach Excelero.........deci nu are rost sa mai fie comparat....Excelero e ceva prea tare........700cp...V12 Biturbo......351km\h vit max......este o limuzina exclusivista super sportiva
|
Quote:
|
n-am pikt de nicaieri....vreau doar sa spun k Maybach e mai tare ca RR....;)....luam si ultimu model de la RR si il comparam cu ultimu model de Maybach shi tot e mai tare Maybachu;)
|
Quote:
|
@boy wonder - cam aveai dreptate :) so ... Gigi Becali (62) Viorel Catarama (57), Ion Tiriac are ambele modele, daca mai sunt si altele ... asta nu mai stiu.
|
Quote:
cele mai cautate masini din aceasta clasa sunt cele asamblate in mare parte manual, cat mai mult lemn, aspect clasic si se ascund cat mai mult posibil toate chestiile Hy-Tech. tocmai din cauza asta Maybach pare pe lang rolls si bentley un s ceva mai luxos parerea mea este ca Maybach ar trebui comparat cu S Pullman si Rolls cu Bentley |
in ultima vreme maybach a avut cele mai mici vanzari..
cele mai multe masini a vandut bentley, fiind urmat de rolls royce |
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning