![]() |
Re: E30 325 24v RED DEVIL
Azi am pus plafonul de M3 pe masina (negru),s-a schimbat radical interiorul cu toate ca este mult mai intunecat.
As putea sa vand masina la 2600e daca o dau cu jante Alpina pe 15,fara buza si lip,fara bad boy look,cu semnale stock,cu volan stock,fara fusta bara spate,cu stopuri stock,dar in schimb va avea scaune sport tip sparco impecabile si cam atat,daca cineva doreste masina in configuratia asta la banii astia fixxxx,pt ca imi iau alta cheala si vreau sa pun pe ea ce am enumerat mai sus,poate sa ma sune la 0721357101.sau la 3200 asa cum este cu tot ce este pe ea.M-am indragostit de una diesel din 90,chelioasa dar foarte ingrijita,m-a inebunit interiorul care este ca nou,jur... |
n-am mai postat de ceva zile pt ca am fost plecat la o plimbare prin tara...
la masinuta am mai schimbat senzorul de temperatura,azi cred ca dau o fuga si dupa carbunele de la volan. in continuare masina isi cauta prop,inca nu s-a dat nici ursul ala...chiar nu tenteaza pe nimeni o masina pusa la punct care arata si bine? |
ti-am vazut masina marti, statea singura intr-o parcare... arata foarte bine, mult mai bine decat in poze.
ce are pe portbagaj? X ? |
Quote:
lol,in loc de x4 este x2... |
Quote:
lasa preparatule ca zilele astea va chem pe toti sa facem niste poze grave...se vinde dupaia singura:))... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
niste poze facute la intalnirea e36...
|
Se poate inchide,masina a ajuns la Bucuresti....
Acum ne-am dat pe e36 cabrio... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning