![]() |
Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line
"P A K E" nu are pe stock.
Stiti pe altcineva care vinde rotifoarme ? Dar nu replici ..! |
Jantele de Bentley nu-ti plac?
|
Salut , ai putea incerca ceva de la Mercedes, seria AMG ,sls amg.... Sau jantele oem Audi R8 ? Nu trebuie neaparat sa o 'tunezi' identic cu cele straine....
|
Esti constient ca ceea ce vrei costa 450-500 de euro bucata nu? daca da , te pot ajuta eu sa ti le procuri [ am om in germania care aduce asa ceva ]! Pe stoc nu are nimeni asa ceva din cauza pretului piperat [ totusi sunt 2000 de euro ] , poti alege intre :
PCD 5/112 Offset ET 45 PCD 5/112 Offset ET 35 Eventual sa ii dau un mesaj sa vedem ce mai are pe stoc ! |
1 Attachment(s)
Asa ceva te incanta ;) ? Poate incerca cineva un VT :?:
|
spune cum se cheama jantele astea si ii fac eu un VT!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am gasit o varianta polish a lor!sunt criminale jantele astea.sunt unile din cele mai misto din lume dupa parerea mea!:D
uite si VT-ul(nu prea e clara poza din pacate): |
1 Attachment(s)
Prietene daca nu vrei sa te complici cu prosti si sa auzi toate aberatiile posibile de jante de AMG ML M3 si asa mai departe fii smart si opteaza pentru OEM Scirocco/Passat CC sunt disponibile la noi in orice varianta si noi si sh si plus dau foarte bine pe masina intr-o configuratie buna.
Cu suspensia potrivita o sa arata foarte bine ;) |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca baiatul avea impresia ca un set de rotiform originale e in jur de 1000 , de fapt alea sunt replicile iar un set de originale , fara 2000-2500 de euro nu te poti atinge de ele ! |
3 Attachment(s)
Si dupa ce ii pui jante,te-ai gandit ce faci cu suspenisa?Tu spre ce te-ai orientat? arcuri sport sau suspensie reglabila sau te incumeti cu airride?
Uite 2 idei de jante de la mine : 1: ceva "simplu" si de efect care dupa pararea mea coafeaza foarte bine masina in schema aceea de culori. 2: Jante de bentley care sunt mult mai scumpe si problabil ar fi ceva unic in romania,o masina custom cu jante de bentley. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning