![]() |
Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!
Salut,am dat like,vot bla bla,sms.in fine..
N-am citit regulile concursului,inteleg suportul,dar la faza cu : Veti primii bla bla,doze bla bla,e ca si cum..ai da ceva ca sa primesti voturi. Numai sa comenteze Radio ZU in legatura cu faza asta. Din partea mea sa castige,am trimis sms,am avut ocazia sa lucrez 2 zile la o etapa de drift alaturi de Santos care e baiat de nota de 10. |
Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!
mult succes!!!!! vin si eu
|
succes santos, am trimis un sms si voi fi prezent maine acolo, dar cu bicicleta, pentru ca deocamdata altceva nu am:))
|
Am votat DA si iata si de ce : din cauza implicarii tale masive in comunitatea 4tuning si lucrurile care le ai facut pentru ea , cu toate ca ...personal consider ca aceasta campanie de promovare e putin cam agresiva... dar cred ca meriti suportul cel putin a userilor 4tuning. apreciez astfel de oameni . mult succes . Din pacate nu o sa pot ajunge la show , sunt prins cu swap ul si cu conversia la kompressor , dar iti urez multa bafta de pe acum !
PS : "Tu nu ai ce cauta intr-un 208" , sper sa intelegi sensul expresiei ! SUCCES |
Prezent maine cu prietenii sa te sustin:)
|
imi pare rau ca nu am mai venit,dar ti`am ascultat sfatul,sper macar sa vad un filmulet montat de tn cu tot ce a fost acolo...
SUCCES,chiar meriti aceasta masina pt ca esti un baiat de nota 10+ |
Imi anunt si eu prezenta cu inca un prieten pentru sustinerea lui Sant0s.
|
o sa fiu si eu prezent ... parca vad peugeot 208 ....B 189 EVL :lol::lol:
|
AM CONVINS SI EU CATIVA PRIETENI SI VOM VENI SA TE SUSTINEM 208-UL VA FII AL TAU!;) MAI SUNT MAI PUTIN DE 2 ORE. POATE O SA AM OCAZIA SA NE CUNOASTEM SANTOS ,PERSONAL NU TE CUNOSC DAR MIAR FACE MARE PLACERE SA NE CUNOASTEM . MULTA BAFTA SANTOS!
|
DA , si sper sa ajung sa te sustin si live .
|
Multa bafta...!!! sper sa castigi !!!:twisted:
|
Quote:
|
felicitari pentru masina :)....
|
Na sa muriti de ciuda astia care ati dat Nu,ca tot a luat Santos masina:))
|
FELICITARI pentru masina! Sa o conduci cu placere!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning