![]() |
Re: CLS55 vs M5
CLS63 AMG ASPIRAT - dar era mai logic E63 vs M5.
|
bine, atunci ce vezi logic in CL65 vs M6 sau intre RS4 DB9 si M6 ?
|
Quote:
|
ziceam ca sunt niste polluri aiurea, atata tot.... n-o sa fie niciodata un m6 cat un cl amg de la mercedes, nici la putere dar mai ales la cuplu.
|
"n-o sa fie niciodata un m6 cat un cl amg de la mercedes, nici la putere dar mai ales la cuplu."
Si aicea vad ca ne batem exclusiv in cifre. Cine are bani de masinile astea nu e frustrat ca sa arate lumii ca el are cea mai tare masina, o ia pt ca sa se simta EL bine. Evident ca romanii sint cam cel mai frustrat si grandoman popor din cate am vazut - de aici multe faze gen clima bizonica. Chiar credeti ca BMW nu poate? acum 15 ani scotea 630 de cai din 6litri ASPIRAT. Acum scoate 500 din 5, mercedes a trebuit sa mareasca cilindreea cu 1,3 litri pentru a reusi. Ma bucur in schimb ca si ei, si audi si-au dat seama ca motorul aspirat e mai bun pentru aplicatii sportive. Putere din cuplu poate sa faca orice prost, maresti presiunea, pui piese care sa reziste si gata. |
Quote:
|
Astept cu mare interes sa vad ce senzatie o sa fie. Personal, imi plac motoarele turbo/komp/nos MARI, sint genul meu. Faza cu aspirat, high revving etc o sustin obiectiv, recunoscand ca dpdv al feedbackului si a timpului de raspuns, al feelingului si al dinamicii generale a masinii, la aceeasi putere intotdeauna masina aspirata va lua punctaj mai mare.
Va fi o senzatie, da, dar in principal pentru comparatorii de cifre (caii mei is mai multi ca a tai). Daca o luam asa, pe vechiul m5 de 5l V8 se pune un kit simplu care ridica puterea la 621cp, fara modificari interne. Asta ca sa se vada cat e de usor sa se ridice puterea. Daca un tuner care scoate probabil 100 de masini pe an poate sa obtina safely atata putere, chiar crezi ca o firma cu un buget faraonic ca BMW sau MB nu pot sa scoata mia de cai daca vor? Sa-ti spun un secret: POT! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning