![]() |
Re:
Quote:
|
\"stamse\" = stranse
|
NOSdriver... despre ultima replica.... cam asa e ku restul masinilor :peace: :lol: dar vine k am auzit k e super baiat...
|
D la Andy(Gemballa)
5 Attachment(s)
O sa fac tot posibilul sa vin, pt ca le-am promis si baietilor de la CSP-tuning si 4SS. Singura problema este ca trebuie sa ajung pana in Germania inainte pentru o revizie, si poate mici modificari in plus. Preconizez o plecare la sfarsitul saptamanii astfel incat sa ma pot intoarce in timp util. Daca totul merge ok o sa ne vedem cu bine la Prisma in 26 martie pt tot felul de discutii si glume :wink:
PS: in cazul in care nu reusesc sa ajung va mai las pana la urmatoarea intalnire cateva poze cu EA. |
She`s a beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) Speram din tot sufletul sa apari la tuning show Drum bun si lipsit de incidente... Salutare |
Nam cuvinte .... :?
|
Quote:
masini ce stiu eu: Hummer H2 lamborghini gallardo seria 7 seria 6 cayenne landrover cu astea l-am vazut prin oras ahh si mercedesuri s,e, |
El si cu Tiriac pot sa-si deschida un mini-salon de supermasini care valoreaza peste 1 mil de $
|
masini
imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu are seria 6 si nici landrover, in schimb are un Rage Rover HM preparat la Hamann, un Merz CL 55 AMG, un SL AMg mai vechi, si Gallardo este un Murcielago si nu e in tara. Daca imi mai vine ceva in minte va anunt.
|
mersi mult pt corectari..... :D :lol:
|
:lol: :lol: le-ai cam inchis gura :P
Nu va suparati !!!!!!!!!!! E vba de Porsche Cayanne GEMBALLA !!!!!!!! Ca ce chestie ati adus in discutie celelalte masini ale lui Andrei ? Haideti sa continuam discutia.... Jantele sunt pe.... ? cat ? Scz daca s-a spus , eu nu am retinut :( |
Observ ca stie sa cumpere ce este frumos si puternic respectiv diviziile sport la fiecare marca pe care o are 2 AMG si un Hamman frumos parca de 22 sunt rotile asa sa stiu
|
da...si discurile de frana sunt de 15 :D
Frumoasa masina.... si frumoasa e super putin zis.... :? 8) |
8)
Acum am vazut topicul si trebuie sa zic ca sunt foarte impresionat! Super masina. As vrea sa o vad la cursa ... :) |
Vlad
tin sa precizez ca nu si-a facut masina pentru a participa cu ea la curse (cel putin nu in mod frecvent), ci pentru placerea de a conduce un bolid de 700 CP.
Intr-adevar jantele sunt pe 20\", marca ATP, negre cu bordura cromata, incaltate cu gume Yokohama, latime 265 pe fata si 295 pespate. Sistemul de franare este Brembo, cu discuri dublu ventilate de 380mm (15\") fata si 360mm spate, etriere cu 8 pistoane. Motorul este acelasi (cu aceeasi capacitate V8, 4,5 l) dar sunt schimbate pistoane, supape si practic tot in afara de bloc motor. Turbinele functioneaza la o presiune mult mai mare iar cutia de viteze a fost modificata pentru a face fata puterii si cuplului. Suspensia se poatt cobori in 3 trepte, electronic, astfel incat pozitia cea mai de jos face ca masina sa fie cu vreo 10 cm mai inalta decat un Golf 4 cu suspensie de serie. De pachetul aerodinamic exterior cred ca nu mai trebuie sa zic nimic. Cam atat deocamdata. Daca mai aveti intrebari adresati-va medicului sau farmacistului. (si eu am facut la fel) :D :!: :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning