![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
Quote:
|
Nick : Rateu
Varsta:23 Masina: Oltcit Pasiuni : terorist de weeknd:lol: |
Quote:
BUNA ZIUA SI WELCOME:lol: |
salutare lume...:drunk: :drunk: ce facetzi...e bine mah k au inceput sa iasa baietzii la suprafatza pe forum...prea fain...poete k vineri ne aduman ji noi mai multzi sa fcem ceva...:peace: :peace: mai vb mai tarziu.....bafta 4 all:2gun: :2gun:
|
Hi all!
Nick: emi_v Age: 19 si ceva... Momentan....mai des pe la bucuresti...facultatea asta, dar astept cu nerabdare vizitele pe akas... Momentan ma dau intr-un Mercedes w124 230e din '91 :-P ...si cand mai prind o Skoda Octavia II 1.6 MPI :rolleyes2 . Ce pot sa zic...masinile sunt nebunia\pasiunea mea...iar Mercedes ramane cea mai tare firma pentru mine...\ Am planuri mari pentru Mercedes, dar astept sa gasesc ceva cu adevarat frumos...e o limuzina si ar fi pacat sa o incarc cu tot felul de elemente aiurea. Also, need help, dak cineva stie vre-un site\firma care sa ma poata ajuta prv pe maxxx17_2004(yahoo). |
A....si peste vreo 2 sapt vor urma si cateva poze ... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci eu sunt Sasha de la PiatraNeamt , Sunt al dracului , Am 20 de ani , Imi place sa conduc , Imi plac masinile :!:
|
Quote:
|
ma daca si aici se vorbeste tot de mine...imi retrag drujbele....nu a fost cu intentie...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning