Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAAB (https://forum.4tuning.ro/616-saab.html)
-   -   Comunitatea Saab - Discutii diverse (https://forum.4tuning.ro/616-saab/31776-comunitatea-saab-discutii-diverse.html)

D.Y ¬ 27-10-09 15:18

re: Saab - discutii diverse

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by edyman26 (Post 2755046)
As pune niste poze dar nu stiu cum!

reply, şi īn poză o să vezi unde trebuie să apeşi, după īncarci imaginile, dai upload aştepţi īnchizi fereastra aia după ce s-a terminat şi dai submit reply şi gata. Sper că ai īnţeles!:D

Thomas Everywhere 27-10-09 16:34

3 Attachment(s)
as pune si eu, dar nu gasesc optiunile alea din imagine....

D.Y ¬ 27-10-09 16:35

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2755735)
as pune si eu, dar nu gasesc optiunile alea din imagine....

Ce opţiuni ? fii mai explicit!

Thomas Everywhere 27-10-09 16:39

scuze am gasit pana la urma...poza a doua e cel negru de acolo din stanga, acesta gri e al unui prieten! o sa mai pun tre sa mai fac acelea le am de pe garaget un site de tuning auto.

D.Y ¬ 27-10-09 16:42

3 Attachment(s)
Nu-i nimic.

Tata a cumpărat-o īn toamnă. Alte poze īn curānd cānd voi pleca din ţară. E o piesă de maşină.. :D

Thomas Everywhere 27-10-09 17:10

wow ce capodopera de masina, m-am dat si eu cu unu din asta e super rau masina asta, e cel mai adevarat Saab.
Sa o pastrati sanatosi! Sunt putine in Romania exemplare din astea, cat si de-al meu, aici vad zilnic in suedia, dar acolo n-am vazut niciodata, rar cate unu la zile mari.

D.Y ¬ 27-10-09 17:17

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2755836)
wow ce capodopera de masina, m-am dat si eu cu unu din asta e super rau masina asta, e cel mai adevarat Saab.
Sa o pastrati sanatosi! Sunt putine in Romania exemplare din astea, cat si de-al meu, aici vad zilnic in suedia, dar acolo n-am vazut niciodata, rar cate unu la zile mari.

Ştiu, de aceea ziceam că e o piesă. Acum cred că e īn garaj şi v-a fi reparată la exterior.

Thomas Everywhere 27-10-09 17:40

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2755860)
Ştiu, de aceea ziceam că e o piesă. Acum cred că e īn garaj şi v-a fi reparată la exterior.

Da...succes!!!
Putini stiu sa aprecieze un Saab, am vazut pe unii scriu numai balarii, dar nu cunosc si nici n-au mers cu asa ceva sa vada cum merge. Le e greu sa renunte la bmw, audi, mercedes etc... dar eu m-am dat cu un 330i si n-am avut treaba m-am tinut cu el prea bine si nu stiu cat cai are ala, al meu are doar 210 cai 2.0T bun motor!

Evoluzione 27-10-09 18:10

Frumoasa achizitia, Danny!

O masina foarte, foarte tare, frumoasa si buna 900-ele! Insa eu prefer varianta Turbo sau Cabrio... Mi se par mai reprezentative a spiritului Saab :-P

Ai grija cu cutia de viteze, este singurul punct negativ a masinii ;)

D.Y ¬ 27-10-09 18:11

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2755960)
Da...succes!!!
Putini stiu sa aprecieze un Saab, am vazut pe unii scriu numai balarii, dar nu cunosc si nici n-au mers cu asa ceva sa vada cum merge. Le e greu sa renunte la bmw, audi, mercedes etc... dar eu m-am dat cu un 330i si n-am avut treaba m-am tinut cu el prea bine si nu stiu cat cai are ala, al meu are doar 210 cai 2.0T bun motor!

Sunt şi frumoase la design şi au şi motoare puternice. Eu īncerc să-l bag la group memberships.

D.Y ¬ 27-10-09 18:14

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2756097)
Frumoasa achizitia, Danny!

O masina foarte, foarte tare, frumoasa si buna 900-ele! Insa eu prefer varianta Turbo sau Cabrio... Mi se par mai reprezentative a spiritului Saab :-P

Ai grija cu cutia de viteze, este singurul punct negativ a masinii ;)

Nu e a mea e a lu tata.. ;) Oricum sper să văd ce o să-i mai facă. Mersi pt sfat. :P

casagrande 27-10-09 19:47

NO COMENT !!!

7 Attachment(s)
Las pozele sa vorbeasca:

Evoluzione 27-10-09 20:27

22 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2756113)
Nu e a mea e a lu tata.. ;) Oricum sper să văd ce o să-i mai facă. Mersi pt sfat. :P

Da stiu ;) Dar fiindca taica-to nu e aici ma adresez tie :-P

Quote:

Originally Posted by casagrande
Las pozele sa vorbeasca:

Masiniile arata bine (doar sunt Saab :D) insa, jantele de pe 9-3 chiar daca amintesc modelul istoric... Sunt urate. :|

O selectie de la mine :love:

D.Y ¬ 27-10-09 22:12

Quote:

Originally Posted by casagrande (Post 2756506)
Las pozele sa vorbeasca:

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2756689)
Da stiu ;) Dar fiindca taica-to nu e aici ma adresez tie :-P

Masiniile arata bine (doar sunt Saab :D) insa, jantele de pe 9-3 chiar daca amintesc modelul istoric... Sunt urate. :|

O selectie de la mine :love:

Frumoase poze!!! :D Hai că īncepe să fie mai vizitat threadu şi poate acum rezolvăm ceva.:D

adi01 29-10-09 12:27

8 Attachment(s)
:P jucaria mea...

P.S. Covoarele alea "cromate' le-am schimbat de mult... am pus covorase pufoase :) negre .. imi cer scuze .. e cam mazaca si era si noapte cand am facut pozele cu interioru si motoru e mult mai curat acuma :) am stat o zi sa il sterg si sa ii dau stralucirea

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning