![]() |
Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D
pe bune ?... grav .. te ia si capu` .. poti sa si mori din treaba asta ... :*
|
:">.... hai pe pm... ca nu pot sa intru pe mess...
|
Quote:
|
GATA cu rautatiile... revenind la masina... am vb cu cineva pt shaved doors pe spate... sa vedem maine cum ramane...
|
itaaaa....cum a aparut o fata hop si voi mah....nebunilor n-ati mai vazut femeie....aoleu si manciur nu mai vb u de masina d-soarei ca a ta e praf ....lasati fata in pace spunetzi ce avetzi de spus ...acum nu se mai sterg thread-urile......cand se vb off topic ...aaaa am uitat da e dac-ul moderator si n-ai cum mai avea un pic si o invitai pe domnita la un suc, na nu se putea sterge !!!
Multa bafta in continuare !!! |
:peace: :peace:
Quote:
|
yntisar 24 mai esti suparat???
|
Gata Off Topicul!!!!!!!!!!!!!
|
Ohooo Magos acu am vazut ca ti-ai bagat masina aici :)
Nice, pacat ca te lasa in drum, deh doar e Dacie! Si inca ceva: nu mi-ai cerut copyright sa faci poza cu janta mea neagra. O bere penalizare :P Si acum sa anuntam planurile de viitor : shaved doors. Asteptam rezultatul :P |
Recomandari? Ce sa zic, nu cred ca se poate tuna bine modelul. Poate doar sa o reconditionezi. Si daca o vopsesti, eu zic sa ii schimbi culoarea (ai voie orice nuanta de albastru din cate stiu)
|
...dar mie imi place albastrul ei... :(
anyway, eu nici nu vreau sa o "tunez", ca si celelalte, vreau doar... de fapt.. stii ce vreau... SI NU MA MAI DA DE GOL!!! >:P p.s. de shaved doors scrie mai sus... :P |
Nu am citit tot, ca majoritatea discutiilor sunt aberatii :)
Te dau de gol ca iubesti bordurile! :) Atat de mult cat sa tai cauciucurile in ele :P In loc sa faci reclama la cauciucele mele de 175 pe care le ai pe fata si pe care trebuia sa le pui tubeless, tu comentezi :P |
tubless le-am pus!!! >:P
|
magos ... masina ... arata foarte bine ... ie foarte intretinuta ... felicitari ...
curand ... (dupa ce rezolv micile mele bube la masina) v-o arat ji p-a mea ... si poate ... daca iese bine ... te provoc la o liniuta :D POATE |
Sunt curios cat rezista ;)
Gata, nu mai rad ca si eu sunt patit cu taiatu' cauciucelor! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning