Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3169-dati-parerea-bmw-calibra.html)

catalin rs4 23-01-05 06:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
la aspect clar calibra...si la aerodinamica....ii mai buna calibra parerea..mea..si e 36 are forma faina..dupa mine modelele e 36 sunt cele mai reusite..calibra are o forma mai sportiva..si intradevar calibra este si mult mai ieftina.. :D

DECI PAN` LA URMA CE AI VOTAT? :?

as fi votat bmw....dar cum aici este vb numai despre aspect am votat..calibra.... :)

aR99bMw 23-01-05 13:19

1 Attachment(s)
:!:

teddy 23-01-05 13:48

am vazut ca sunt foarte la moda afara kiturile de conversie estetica pentru E36 ca sa arate ca E46. un fel de dacii din '80 cu bot de 'zambetul lui iliescu'. mare clasa...

aR99bMw 23-01-05 21:35

asta zic aia cu dacii ca tine din 80...sa comenteze si ei ceva :)

teddy 24-01-05 09:41

eu conduc vectra b din 2001, care la vanzare ar valora mai mult decat bmw-ul tau de... cat? 10-12 ani? lasa-te...
sa iti faci un 'facelift' d-asta sau conversie look-alike este acelasi lucru ca si cum ai scrie pe masina MI-AM DORIT MASINA X DAR N-AM AVUT BANI DECAT DE MASINA Y si mai adaugi si cateva fetze triste :(

teddy 24-01-05 10:11

ps. n-am nimic cu tine sau masina ta (care-i chiar simpatica)
mie-mi place E36 dar conversiile de genul asta imi inspira saraciile alea demne de dispret gen dodge cu kit-replica de ferrari. drumul intre exemplele astea e scurt: cam la fel de scurt ca de la o masina ok (E36) la o masina ridicola (E36 cu kit-uri de conversie E46, etc.). :lol:
pps. ca sa nu zici ca am ceva cu BMW neaparat am vazut si cateva incercari de conversie CALIBRA -> ASTRA COUPE si erau PA-TE-TI-CE!

R3Kin 24-01-05 10:43

Calibra frate ingroapa ce vrei tu din e36 la drum lung.E frumoasa,intoarce lumea capul,piese ieftine si bordul....e nasol da nici bmw-ul nu exceleaza.
Da senzatiile tot bmw-ul ti le da.A se interpreta doar senzatii.

catalin rs4 24-01-05 17:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"R3Kin\"
Calibra frate ingroapa ce vrei tu din e36 la drum lung.E frumoasa,intoarce lumea capul,piese ieftine si bordul....e nasol da nici bmw-ul nu exceleaza.
Da senzatiile tot bmw-ul ti le da.A se interpreta doar senzatii.

scuze dar nam inteles nimica din postul tau.. :D ce-ai votat pana la urma?bmw?

aR99bMw 24-01-05 20:03

teddy....bmw meu din 93 valoreaza mai mult ca opelu tau din 2001....si nu te agita ca si io am masina din 2002:))

Zar__ 26-01-05 09:37

Eu zic ca bmw ca aspect.....

pauladrian 26-01-05 12:02

clar bmw.bmw e si va ramane masina in schimb opelul sa nu se intinda.calibra e doar design-ul de ea.exista o varianta integrala,scumpa,nu merita.bmw clar :!:

aleks 27-01-05 10:42

calibra are forme foarte frumoase (pt anul ei de aparitie) dar pierde foarte mult la capitolul imagine din cauza stemei (desi e cel mai reusit opel din istorie dupa mine) si din cauza faptului ca era o moda acu' vreo 3-4 ani ca orice taran care se parvenea un pic sa-si ia calibra, si la un momendat asta ajunsese (masina taranilor cu un pic de cheag)
bmw-ul are designul mai patratos dar asta din cauza ca sunt mai conservatori, prefera design mai rigid dar mai bine gandit la majoritatea modelelor ( asta pana la chris bangle care le-a schimbat radical designul incepand cu noul seria 7, continuand cu 5 si 3, de le-a nenorocit vanzarile, iar cand a venit cu ratza aia de serie 1 care nu se vinde nici la solduri l-au dat afara si l-au si dat in judecata ).
asa ca deocamdata intre cele 2 bmw rules

DanielSRE 08-02-05 11:52

Dupa cum vezi shi tu parerile sun impartite.Parera mea e ca sa iti ei tu ce vrei shi sa nu te mai iei dupa toate lumea....ca nu toti cunosc!!!

DanielSRE 08-02-05 12:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
eu conduc vectra b din 2001, care la vanzare ar valora mai mult decat bmw-ul tau de... cat? 10-12 ani? lasa-te...
sa iti faci un 'facelift' d-asta sau conversie look-alike este acelasi lucru ca si cum ai scrie pe masina MI-AM DORIT MASINA X DAR N-AM AVUT BANI DECAT DE MASINA Y si mai adaugi si cateva fetze triste :(

Ce bine ar fi sa sti shi tu ca opel`u e mashina muncitorilor in Germania.Asa ca mai intereseaza`te shi tu......te rog!!... Respekt !!!

aleks 08-02-05 12:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DanielSRE\"
Ce bine ar fi sa stii shi tu ca opel`ul e mashina muncitorilor in Germania.Asa ca mai intereseaza`te shi tu......te rog!!... Respekt !!!

Pai opelul si fordul sunt ca dacia si oltcitul pe la noi. bune.... dar pentru cine nu-si permite ceva mai bun :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning