![]() |
Re: Logan 1.4mpi
faina geaca ,cat ai dat pe ea?
:)) |
neoane rosii nu ai gasit ? nu se potrivesc cele albastre.
|
Re: Logan 1.6mpi
Quote:
si pt dan_ursu dak nu ai vazut ... am "interior de prestige" si sincer cred ca e mult mai frumos decat ce ai vazut u in culoarea masini:-P :-P :lol: |
Quote:
|
Help!!!!!!!!!!! PLS sa intamplat o prostie:-S am pus benzina cu plumb in loc de fara plumb:-S in jur de 6 litrii da mai aveam 5 litrii benzina buna(fara plumb) si dupa ce sa intamplat prostia asta am mai pus inca 10 litrii de benzina fara plumb:-S la ce sa ma astept acum?(adik ce se va intampla injectoare ceva? catalizator?) PLS HELP si fara mijto'uri :oops: :???: :rolleyes2
|
Quote:
|
Si a mai zis un prieten... ca dupa ce golesc rezervoru sa bag efix si sa o forjez un pic ca cica ar desfunda/curata injectoarele si restu... ar avea efect?e bun de ceva?
|
pai cum ai reusit mah sa bagi cu plumb ca mi se pare ca la noi nu intra gatu ala de la pompele cu plumb.....oricum aiurea :( !!!
|
nu am idee... intreabo' pe gagica lu fratimiu ca ea e autoarea:evil: oriqm... am vb cu fratimiu aseara si a zis ca merge bn masina...:rolleyes2
|
nu are nimic...eu am bagat de vreo doua ori cu plumb si mergea la fel de bine,nici motorul nu batea,ca cica la astea chipuite ar trebui sa cam bagi numa 98 ,oricum numa 98 vede...si cu plumb din cand in cand ,daca incurc pompele :))
|
:lol: oriqm mere bn acum masina 8) numai are probleme ms oriqm :-P
|
data viitoare fratitu sa nu mai puna o fata sa ii faq plinu...ce ii era lene sa se dea jos din masina ?=)) app ce face ala prezentare de moda? :))
|
Ai pus filtru? Mai vrea fratitu sa puna? Mi-am adus si eu acum aminte :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning