![]() |
Re: Noua Limuzina Dacia :)
1 Attachment(s)
daca ii mai punea si niste spoilere ca astea din poza si niste praguri contorsionate era bmw curat :D...la exterior :(
|
mashina asta e pt coshciuge.........dar cred k iar sta bine cu un tuning x-trem.......dar nu baga nimeni bani in asha ceva........oricum.......e ceva c ink nu am mai vazut.......cred k e model stock
|
penala aia mov........intorc fetele kpul dupa ea........k nu au mai vazut ozn.......hahahaha
|
vai vai vai ce se poate face cu o dacie :lol:
|
1 Attachment(s)
parca nu a fost...:rolleyes2
|
Quote:
wtf...e incridibil...:lol::lol::lol: .... mdea...ce mai limuzina ;);) e de inchiriat???? k o prietena de a mea treb sa se marita si ii propun s`asi inchirieze "limuzina" :lol: |
........................................
|
am vazut o si eu prin voluntari langa metro e mare si lunga nam mai vaz niciodata yam fac si poza
|
pai mai baga si tu niste poze k sa ne mai minunam si noi de inventivitatea unor oameni ;)
|
:lol: Limuzina e penala rau de tot frate,e hidoasa,dar papucul ala rosu decapotabil e destul de reusit,dak mai e si 4x4 e si mai si.
|
Dorba Dacia Nova cu bot de bmw mi a placut ! restu RASURI DE MASINA :lol:
|
Dacia aia "Limuzina" clar este facuta de fabrica(da mi-sa parut mie sau sunt 2ca una are"cocoasa si alta nu").:D
|
Quote:
|
Dak vreti sa vedeti mai multe limuzine Dacia veniti la Pitesti.Sunt cel putin trei exemplare pe aici.
|
mai bn zis noul dric dacia ... hahaha
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning