![]() |
Re: Craiova....santier sau mina de aur?
Quote:
|
Tu batzi campii clar!!!!!!!!!Nu am zis k plec de drag la Bucureshti!!!!
In tot ceea ce am zis am precizat de la cine am date...cred ca habar nu ai ce vorbeshti!!!Mai intereseaza-te....INCREDIBIL!!!! |
ce v-o place asa craiova aia nu stiu. nu imi mai place nimic in orasul ala incepind cu caracterul infect al majoritatii oamenilor . pe toti ii roade ce face unul si altul . asa ca am ales sa plec de acolo. iar daca o dai ca vai ce ieftin e in craiova si ca buc e pt oamenii cu bani , nu te supara pe mine dar mie niciodata nu mi-a placut sa ramin la stadiul de a avea bani in buzunar cit sa imi permit 2-3 cico pe zi si o masa in oras.
|
Quote:
|
cand eram mic, veneam de 2-3 ori pe saptamana in craiova si cand imi amintesc cum arata fata de valcea.... acum, s-a schimbat situatia destul de mult si probabil ca, in ritmul asta sunt sanse sa se mai schimbe trebuie doar sa fie profitabile afacerile.:D
nu stiu ce a fost in capul lor cu fantana dar din tot ce reprezinta ea, doar ideea e buna, in rest, parca s-au ocupat romanii de ea. si da, cu granitul au dat-o rau de tot in bara, asta strica tot farmecul dar daca nu te intereseaza calitatea lucarii ce mai conteaza cand avem o gramada de bece si leduri? le: ma gandesc totusi, cate strazi puteau sa reasfalteze cu banii aia. |
Craiova se zice ca o sa o duca bine in cam ...10 ani...dupa ce se construieste podull peste Dunare de la Calafat. In legatura cu centrul...iar si iar...este mult mai bine decat inainte,cand pe Unirii erau gauri...dar se putea mult mai bine...nici eu nu sunt fanul led-urilor:)...Nu imi e rusine cu centrul ala dar na...led-urile s-au cam blocat pe o culoare.E bine,macar nu mai e plin de licurici:)...
|
Craiova....santier sau mina de aur?
ati cam deviat de la topic ;)
|
si mai sunt "bulevardele" dacia - decebal. mai au si portiuni bune dar parca le-au facut din bucati de asfalt adunate de peste tot. cam la fel e si magheru si probabil cea mai ingrozitoare e coborarea de pe pod, cand vii dinspre metro spre gara, se zguduie pejoul de imi vine sa urlu.
|
Salut!Ma baieti,eu emigrez frate,k mi-am rupt masina in doua azi,NU E POSIBIL ASA CEVA p unde mergi s lucreaza.Dak azi s asfalteaza o strada,maine s sparge k a uitat unu p p...a masi sa ingroape acolo,s asfalteaza iar si dupa la gurile d knal mai jos sau mai sus,asta e kzul fericit dar sar putea sa nu aiba kpace.Si o alta problema majora sunt nenorociti d kini,toata craiova e plina d kini,eu unu am lovit o javra si acum sunt cu masina in servis.Parerea mea e k dak noi k cetateni ai acestui oras nu luam atitudine,cine sa ia?
NU MAI SUPORT,INTREBARE:DA UNDE SA MA DUC K TOATA ROMANIA E LA FEL? CONCLUZIA:stau dracu in Craiova k makr cunosc in mare parte gropile! DOAMNE AJUTA!!!!! |
sunt prea multe ca se la mai tin minte. si canalele...
|
incradibil ce se petrece in orasul asta...Severinului rupt...pe centru nu poti trece de aglomeratie...peste tot ori se lucreaza ori e parcat unu aiurea...insuportabil traficul in Craiova asta...am fost azi sa o duc la gara pe sora mea...40 minute din 1 mai pana la gara...si am fost obligat pur si simplu sa ocolesc centrul...
oras aiurea...ce e oare de facut???? |
Quote:
de la intrare din militari pana la palatul parlamentului 1.30 ce zici???...in total 2.30 in bucuresti....sa-l traversez...cum e??? |
totusi, in craiova vorbim de cativa kilometri.
|
mie mi se pare altfel traficul in buc decit in craiova. chiar daca e aglomerat parca e altfel . mai ales ca distantele sint altele.
|
Daaaa e altfel traficul din bucuresti fatza de cel din craiova..Magheru 1 50 ca sa nu ami vorbim de Otopeni pana la primele semafoare din bucuresti..2.50 trebe sa stai bine de tot cu nervii...cat despre MIIIINunatul oras Craiova cred ca ne mai procopsim cu una bucata fantanitza in fatz ala Balcescu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning