Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire lunara... (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html)

Ali_ump 23-01-07 13:01

Re: Intalnire lunara...

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 711226)
Se poate trece pe la calea ferata de la Lilieci chiar si cu masine f joase..Rezolvati treaba la voi ca noi avem cum sa ajungem in Piatra

Asteptam si cati mai multi din Bacau ...ca noi am fost acolo prezenti...;)

slip 23-01-07 13:30

alin...dar nu se poate face nimic pentru a facilita intrarea? galetzi cu nisip...pamant..lemne..scanduri./..pietre..ceva.. ???
tre sa fie o solutie simpla.. hai vedeti cum faceti ;) k am incredere in ce spunea edy (corraptor_evo)... si el stie mai bine cum tre sa arate o locatie de intalnire..
numai bine si spor la treaba

bakal 23-01-07 15:58

slipu' tu oricum treci ca ai masina inalta.edy la fel, zyzu, eu, si altii la fel o sa trecem. pana atunci, se descurca ei si o sa faca tot ce trebuie

Ali_ump 23-01-07 17:28

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 711546)
slipu' tu oricum treci ca ai masina inalta.edy la fel, zyzu, eu, si altii la fel o sa trecem. pana atunci, se descurca ei si o sa faca tot ce trebuie

dar cine are spoileru fata gen ..Golf IV ala HAN din Iasi nush daca are sanse ...na io sper sa poata trece toata lumea daca e sa o tinem acolo intalnirea....om vedea pana la urma

slip 23-01-07 17:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 711664)
dar cine are spoileru fata gen ..Golf IV ala HAN din Iasi nush daca are sanse ...na io sper sa poata trece toata lumea daca e sa o tinem acolo intalnirea....om vedea pana la urma

HAN .. vw g4... nu mai este a lui iohan..ala.. acuma are un g5 gti din cate am vz.. cu spoileru spate jumate negru jumate alb.. :-? nu vad rostu dar na.. frumoasa masina.. bv lui..
dar oricum nu cred k vine..sau dak vine sta 5 minute cu prietenii lui si pleaca... nu prea vb co noi ;) banuiesc k suntem prea "jos" fata de ei si de aia..
nu conteaza noi oricum ne facem treaba k si pana acum.. FARA EI ;)
:lol: o sa vezi ce frumos o sa fie cand vor fi prezenti doar oameni calumea... fara figuri.. putini dar uniti.. ;)
k sa ai cu cine vb.. si schimba un sfat 2..3..
pana atunci...noi sa fim sanatosi :D
bafta

corraptor_evo 23-01-07 23:08

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 711546)

Razvane, dar pentru intilnirea asta, poate imi las si eu suspensiile mai scurte. Hmm, ce zici?

CRyS` 24-01-07 00:08

Iaca ca eu nu trec! E joasa de bot al naibii! :)

slip 24-01-07 09:04

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 712384)
Iaca ca eu nu trec! E joasa de bot al naibii! :)

ce anume e joasa de bot? :D :lol: a lu razvan? :))) k parca cu el veneai :)) :P
hai k radeam si eu... dar vii cu machina? adik..cu opelu..?? :-?
hai k ..vorbim..sa vedem c facem vinerea asta..
bafta

CRyS` 24-01-07 09:42

Pe 3 Febr il am incapoooooooooooooi :P

slip 24-01-07 09:45

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 712681)

oohooooo ... .dak il ai inCapooooiiii...e bun :)))) :lol: hai k te persiflez :)))
da n-ai somn??? k la servici cred k totusi nu ai ajuns...
eu dak nu as fi la servici..as dormi k porcu :D
hai salut..

Ali_ump 24-01-07 09:46

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 712681)

Opelu tau trece...eu am dat exemplu pe ala cu HAN pt ca era una din cele mai joase masini...el ar fi avut probleme acolo...dar ...pana la urma locul nu-i stabilit inca...asa ca ... mai vedem

bakal 24-01-07 11:23

acu pe bune, cred ca locul ar trebui pastrat.
eu glumeam cand am zis ca iasul trece.
cum spunewa si slipu', un sac cu nisip, pietris, sau altceva tresa fie.popate o alte intrare?????

Ali_ump 24-01-07 13:55

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 712757)
acu pe bune, cred ca locul ar trebui pastrat.
eu glumeam cand am zis ca iasul trece.
cum spunewa si slipu', un sac cu nisip, pietris, sau altceva tresa fie.popate o alte intrare?????

e singura intrare....mai este un care e pt "pedestrians"...pietoni asa ca mine:D ...dar cel mai bine ...cnd ajung acolo fac cateva poze ...si va dati cu parerea si voi ....

AXEL_SS 24-01-07 22:57

As sugera pt cineva care e din piatra sa faca niste poze la locul unde va fi intalnirea. Sa vada lumea calea ferata si acel damb de care toti ne temem. Sa vedem si voi strandul vostru. Pozele sa le pune-ti aici. Ce ziceti?

Ali_ump 24-01-07 23:00

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 714092)
As sugera pt cineva care e din piatra sa faca niste poze la locul unde va fi intalnirea. Sa vada lumea calea ferata si acel damb de care toti ne temem. Sa vedem si voi strandul vostru. Pozele sa le pune-ti aici. Ce ziceti?

Se face ...am mai zis....maine cred ca ajung prin zona...fac poze si le pun aici sa vedeti si voi...;)

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning