![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
nici nu stiu cui sa ii raspund primul.da stiu lui mikkai singurul om cu bun simt de pe topic....
si pana la urma nu stiu ce va atacati asa am criticat masina Dacia ca produs si nu pe voi....ala cu stuart little am un singur lucru de spus pt "eu nu ti-as dori vreodata sa ajungi sa ma cunosti" poate versurile iti sunt cunoscute..pt toti cei cred k am vise umede cu bmw..recunosc am..da cu M6 nu cu rabla mea...un 318 din 2003. in rest am tot respectul pt voi k trebuie sa fiti niste soferi grozavi sa puteti conduce asa ceva( eu dak ma urc in dacie cred k o sa fiu mai penal k o femeie),dar sa recunoastem masina in sine e o lasa k iar va suparati... si pana la urma parca era it's the rider not the ride... ne vedem pe 27 fiti siguri... P.S. tot respectul si stima celor care stiu sa isi mentina un vocabular decent si un comportament onorabil chiar atunci knd se simt insultati....(repet nu asta a fost intentia...) |
alt BOU care isi da cu parerea despre DACIA.oare nu stie sa citeasca,ca scrie DACIA la topic.lasa ne frate sa ne vedem de masinile noastre si dute boscheteaza in alta parte.chiar ii rog pe astfel de "inteligente" sa posteze daca au ceva interesant de spus si sa nu mai ocupe loc degeaba pe forum,ca din astia ca tine sunt destui care nu au ce face altceva mai bun decat sa denigreza numele DACIA.Eu cred ca cei care nu au nimic de spus decat injuri la adresa marci DACIA sa se abtina pt ca suntem cativa care chiar ii intereseaza sa invete ceva si pe forumu asta chiar sunt cativa care au ce sa ne invete,dar care sau cam saturat de astfel de destepti si se prefera sa taca si sa faca.Is curios cand vom scapa si de mentalitatea asta?
|
Quote:
|
de acum inainte oricine posteaza fara a fi on-topic primeste avertisment si chiar bann.....
nu conteaza cine este....:arrow::arrow::arrow: |
Cu boi si fara boi pe 27, RLR-u` v-a fi prezent :D
|
de acum inainte pe topicul asta va rog doar sa va anuntati prezenta si nimic mai mult... altfel va ramane inchis pana pe 27! multumesc..
|
eu zic ca nu e necesar sa te anunti ca sa vii
vii pur si simplu topicul asta nu este facut pt un sondaj asa ca e loc pt toata lumea si anuntata si ne.....anuntata |
TAU`le..scuze daca am gresit ceva pe aici...da anuta`ma si pe mine pls cand va strangeti si unde..si daca mai aveti locuri pt noi veniti:D..adik yo:D
Ms frumos;) |
Quote:
|
Quote:
cred ca o sa vin si eu cu cazanu... |
Sal cum am mai spus o idee foarte tare deci o sa fiu si eu prezent B 23 HTC .
|
bai deci intrebarea asta ramane!pot sa vin si cu alta marca?
|
daca esti pasionat totusi de dacie poti sa vi sa asisti la intalnire nu iti da nimeni in cap.
|
pai Dacia o am cu care sper sa si ajung daca nu imi rezerva ceva surprize.Eu ma refeream daca nu va deranjeaza sa mai vin si cu alta masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning