![]() |
3 Attachment(s)
Poze NFS 5
|
3 Attachment(s)
Iata ce am patit dupa doar o singura lovitura cu un parapet...si cam cat m-a costat.
|
1 Attachment(s)
....
|
\"asa va trebuie fir-ati voi sa fiti de bagabontzi... aveti impresia ca soselele sunt numai ale voastre\" :lol: :lol: :lol:
hmm.. nasol, man. alearga mai departe sa castigi bani sa-ti faci masina :D lol sau ia-ti alta la banii aia.. |
1 Attachment(s)
Pai am, incerc s-o fac pe ea mai scumpa... :wink:
|
nu-i nimic tu fa bani acolo.. nu se stie niciodat cand o sa-ti trebuiasca :lol: :lol:
daca tot ai atatia da-mi si mie sa-mi iau de o Impreza, nu vrei? ;) |
3 Attachment(s)
Daca as avea bani.....poate, dar numai dupa ce imi iau si eu una....sa fac toate BMW-urile!
|
1 Attachment(s)
mai am o poza...
|
3 Attachment(s)
Nu m-am mai jucat de mult NFS, nici unul dintre ele....astept cu nerabdare sa apara Underground 2. Dar uite ca azi am avut ceva timp de porsche......
|
2 Attachment(s)
mai am...
|
3 Attachment(s)
Scuze pt. repetae.......
Mai jos am ceva marpha rau, m-am lovit intr-una din curse cu 2-3 metri inainte de final....si bineinteles ca pana m-am resetat eu, a trecut altul linia de sosire. Dar sa vedeti ce a iesit din screen shot. Cine nu stie jocul, pot sa-i spun ca m-a aruncat afara din masina. :D |
lol marfa a doua poza .... :lol: hahahahah
|
3 Attachment(s)
cel mai tare joc nfs nfs carbon
uitativa in poze deci nfs carbon rulz!!!!!!! AdiNX: de acum rezuma-ti opiniile intr-un singur post! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning