![]() |
salut
am un logan 1.4 prima varianta.as dori sa i pun niste jentii de 16' sau 17' care dintre cele 2 se poate pune si ar merge si care sunt avantajele si dezavantajele?daca ma puteti ajuta dati mi va rog un pm.multumesc anticipat
|
foarte faine cat te-au costat ca si eu vreau?
|
2.200.000 fara praguri
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu o masina cat de cat facuta bine...cel putin mie imi place mult cum arata!
|
cum ai facut grila din fata?? cat a csotat???
|
io inca mai plang dupa solenza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Re: logan
:evil:
Quote:
Da stim vrajeala!si eu mi-am dus loganu' la 7000!!!:D |
Quote:
|
ggd-ule nu crezi ca ai intarziere :D ia uitate cand am postat eu pe aici ! 07-10-05, 13:03 :D:D
|
acum dac-ar fi sa-i intrebi pe posesorii de lunganuri toti ar zice "mama ce masina!". am un vecin in spate, a avut dacie berlina inainte nu mai putea de ea, cand il intrebai zicea ca e super, ca fuge, ca nush ce, etc ... acum si-a luat logan, la fel, cand il intrebi nu mai poate de ea, innebunit dupa ea, nu mai contenea cu laudele, de ziceai ca si-a luat nush ce comoara...
l-am prins noi baietii la o bere intr-o seara, era un pic ametit, cu chef de vorba, l-am intrebat asa mai direct de ea, mai avea putin si plangea, zicea ca-si vrea berlina inapoi, ca nush ce zdrangane, ca tre sa schimbe pe fata ceva, ca are consum mare, ca e instabila, ca mai bine isi baga ceva-n c*r, ca ce i-a trebuit lui logan, etc etc "" :D :D :D asa ca .. |
Quote:
|
Nu plafonezi motoru la Logan la 5000!Eu i-am dat la o liniuta cu o solnita pana la 6000 si nu s-a plafonat!stiu!si eu am ramas uimit!
|
WAW cum ai reusit a mea nu merge asa !!!! e de curse loganul tau??? al vostru face la fell???
|
Quote:
De nu-ti vine a crede ne intalnim si o sa vezi ca se poate sa duci un logan in 6000 pe bune! |
are tuning????
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning