![]() |
Re: Am dat A4 pe Mondeo unicat in RO !!!
GAB35DJ, merci de oferta dar mai astept putin pentru ca nu sunt hotarat ce spoilere sa-i pun.
KYL, merci de urari si sa stii ca sunt mult mai multumit de fordul asta decat de audi, cel pe care l-am avut. RA 2fast4u, saptamana asta pun pozele si abia astept sa vad ce iese, iar in legatura cu trapa ma gandeam ca la un service no-name fac buleala aia si nu cred ca merita. AR07RPR_bogdi92, intr-adevar bordul rosu de la audi e belea, dar la mondeo se compenseaza cu ecranul cu touch-screen.....nu? Ba da peter ii fac dar inca nu am disponibilul in cont. |
sal vs 99 bye :) sunt shi eu vasluian .. am vazut fordul tau .. pare dragutz :P am condus ford mondeo 2.0 tdi 2002 cu 115 cp .. shi mi s'a parut super :P
eu am un Fiat Punto roshu vs 44 ndy ;)) poate ne intalnim :P |
Quote:
|
sal Bye :D mama ce acceleratie are fordu :-" ;)))
|
Vrei sa ne jucam? Anunta-ma din timp cand iti da tati masina si hai la treaba.;) Si daca ti se pare ca eu am ridicat vreun deget atunci........te inseli. Am fost chiar cuminte si nu am calcat-o deloc, ca daca o calcam te salutam cu numarul de inmatriculare.8) Asa ca astept cu nerabdare data si ora. Macar sa mai schimbam vreo 2 vorbe, nu? ;)
|
super tare masina frate.. sa ai grija de ea.. si yo am tot un ford mondeo aproape ca al tau.. :p hai poate ne vdm odata prin vaslui k tovarashu meu cel mai bun e din vaslui ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning