![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Quote:
bai amice...LAS-O asa cum a cazut! s-a intamplat acum cateva luni. dupa ce ca esti neserios...mai si comentezi...zic eu sa ai un pic mai mult respect pentru ceilalti..! |
Quote:
2 Respect pe cine ma respecta. Salut ! |
1 Attachment(s)
uite aici "amice"
ti-am aratat si mai devreme pe messenger. Sa vada lumea cat de serios esti. Am incercat sa iti explic si pe mess ce inseamna ala cuvantul de onoare...dar nu stii ce inseamna ala. |
Ma ti-am creat vreo paguba materiala ? Asta e eu imi recunosc greseala ca ti-am promis-o .
|
- pentru EAGLE pentru ca ii lipsesc oglinzile :( si totusi a zis ca e intreaga :(
|
Indrumat de mai multe persoane sa imi spun mica intamplare care am avut-o cu Madalyn Boss acum o luna si ceva, am decis sa postez aici:
Am cumparat de la el 2 Porsche-uri (un Boxster Concept si un 930 Speedster cabrio rosu ,ambele maisto). In poze ,machetele aratau super ok ,cerea pret "de nou" pe ele cu toate ca nu aveau cutii si erau destul de vchi...am mai negociat putin cu el ,nu mare lucru pt ca nu a vrut sa lase mai jos. Mi-am zis hai ca oricum sunt destul de rare si nu se mai fabrica ,le iau asa. La primirea coletului surpriza a fost felul cum aratau cele 2 machete. Daca boxsterul arata cat de cat ok dar in nici un caz nu arata pe masura pretului ,Speedster-ul era intr-o stare jalnica ,cu zgarieturi sanatoase, jante cojite si vopsea sarita ,ca sa nu mai zic de bucatelele de pamant cred (sau ce o fi fost) care erau in colet. Totusi machetele erau invelute in hartie si pe parcursul transportului au fost protejate. I-am trimis un mesaj pasnic aici pe forum si i-am explicat ca sunt foarte "multumit" de machete. Bineinteles ca nu a mai raspuns. Concluzia: NU recomand userul Madalyn Boss |
Singura persoana care nu ma recomanda :D Fac "afaceri" cu cei care am mai facut si ma cunosc ... nu este o pierdere un "client" :)) Stai linistit ca nu imi aduci niciun dezavantaj, bafta la cumparat !
|
Ar fi frumos totusi daca ai avea un raspuns la ce a zis.. chiar asa i`ai trimis machetele? cu pamant in ele?
|
Mda...uau...http://www.xpc.ro/forum/images/smilies/Nice-try.gif
Brian ,"pamantul" sau ce naiba era ,era in cutie. Machetele erau cat de cat protejate ,erau invelite in hartie...dar totusi. Mie mi-a placut reactia ta Madaline ,cand ti-am trimis pm-ul ala si te-ai facut ca ploua. Asta ca sa nu mai zic "afacerile" in care te-ai anuntat (stii la ce ma refer ,pe forumul miniauto), in care te angajai sa cumperi ceva si apoi lasai userii cu ochii in soare. Totusi acolo macar te-ai scuzat ,scuze penibile ,dar macar raspundeai. |
Quote:
|
- MARE pt Ra2van
Nu recomand sub nicio forma! |
Fratilor.Spuneti cunoasteti pe unul cu userul vlad_bmw?.Pe threadul "donatii machete piese" el a zis ca doneaza o macheta pentru piese,pana la urma am iesit castigator.A zis ca in ziua urmatoare imi trimite macheta.Bineinteles ca nu a fost asa,l-am sunat si a zis ca a plecat la cluj si vine in 2 zile,peste 2 zile l-am sunat iar,a zis ca trebuie sa plece la brasov,l-am sunat ieri si a zis ca tocmai era la granita cu ungurii,ca trebuie sa plece in ungaria dar suna pe sora lui sa imi puna ea macheta.Il cunoasteti este afacerist sau "tepar".Eu tot mai sper.
|
Quote:
|
el asteapta donatii de la altcineva dar el nu doneaza nimic......scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning