![]() |
Re:
Quote:
:D :D :D :zombie: :cry2: :flower: :workout: :D :D :D |
:yikes: 192 ok
|
va fii o cursa interesanta, puterea masinilor fiind cat de cat apropiata.
|
....mashina lui tekin are 1.5 tone...pe cand a lu 99bmw e pe la 1 tona...am i right or what ? :) sunt tare curios...
numai 192 de cai ? mah...cum asha ? 2.5..24 valve asta ar trebui sa aibe pe la 250...nu ? in fine...poate ne abureshti :P shi ai pe la 300 :D sau poate nu tzin eu minte bine :) deci ramane pe vineri la 10 la primarie...da ?! |
192CP are.....si a mea are 1,3tone...asa ceva..nu stiu..talonu e la politie :))) :D
|
deja am dat jos bancheta din spate apoi capota , tubbass, o sa fie mai usoara masina :lol: :lol: nici eu nu cred ca are 192 de cai :lol:
|
maa.....nu pot vineri..acu mi-am amintit.. :)mis :writers_b pe la reinessance...ramane pe joi....:))la 12 ca la 10 nu pot......
:peace: |
stai se vedem mah nu vezi cum-i vremea e naspa poate ramane pe altadata :anger:
|
apropo tu ai luat masina ta ziceaica vineri
|
Re:
Quote:
hmm...prelude are in jur de 200cp si 1.270 kg parca, iar 325 are 192-193 cp stock si tot cam atatea kg. oricum aici tine de sofer. desi si la akimoto ii era putin cam asa si asa cand era vb de 325. |
deap, imi era putin cam asa....hmmm...cum sa spoon.....parca simteam asa .....hmmm.....o senzatie de durere FIX IN C**.....
in cot evident... |
e foarte bine atunci, inseamna ca am auzit gresit, sorry.
|
Re:
Quote:
iti zic io....la 400m...vreo 4 ia vezi unpik aici https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=20443 daca plecam asa cum ai plecat tu, as fi pierdut la vreo 3 masini |
akimoto :P :blahblah: :twisted:
|
bine mah nu am facut concurs cu cineva. doar asa la vrejeala nu vezi ce urme am lasat acolo ???? stiu sa conduc :evil: :evil: :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning