![]() |
Re: e 36 coupe Sonderlack :x
Quote:
|
Bravo ... felicitari.
E pe numele tau acum. Suie la loc motorul ce il avea. |
Chiar asa...Mai pui 2.3-ul ala?:-) Macar pune-i o galerie de 2.5 un soft si iese ceva mai bine:D
|
Lasati ma baiatul in pace sa invete putin masina cu 1,6 , omul abia acum isi ia carnetul si voi vreti sa ii puneti racheta sub fund
|
Ms ms baietii da o sa il pui sus pe 2,3 ... Masina e pe numele lu unchiu meu pnt ca o so aduc in it si nu pot circula cu ea aici ca me-am facut documente de it... De condus is satul ...ma acomodez imediat cu orce masina ... Toata treaba e ca nu am mers foarte mult cu tractiune spate dar in mare parte stiu cam de ce e in stare :twisted:
|
2 Attachment(s)
Cateva poze cu jantele ...inca se lucreaza la ele :oops: RH zw 1 :evil:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
masina a fost a lui bara cosmin?
|
Quote:
A fst !!! e din toplita !!! :D |
stiu,il cunosc pe proprietar,a fost una dintre cele mai frumoase masini din toplita
|
2 Attachment(s)
Finish Work Rh zw 1 :oops::oops::oops: Foarte Multumit de opera lu Motzu :dance:
Pana la sfarsitu lunei vine schimbat Motorul o sa il pun la loc pe 2,3 :oops: toata directia Fata pivoti,capete de bara ,bielete :lol: |
1 Attachment(s)
Cam de mult n.am mia postat aici ...Azi am achizitionat si o cotiera impecabilaaa care imi lipsea (era murdara in poza ) !!! :oops: ...La sf sapt ajung insf si eu acsa 8) urmeaza ca sapt care vine sa ii urc motorul sus ala de 2,3 + schimbat tot ce tine de directie pe fata !!! plus multe altele :drunk::weirdface
|
N-ai pus jantele inca sus pe masina? :D asteptam sa vedem si noi cum dau.
|
Quote:
Duminica ajung in tara, săptămāna care vine o Sa pun si jantele ,sa vad unde găsesc 2 Gume pnt fata 205/40/17 ... Mai am si bandourile de"iem" Sa le pun īncă nu sunt hotarat săi schimb sau nu farurile ... :( ... I-am luat niște zkw-uri cu lupa :twisted:.....oricum sapt care vin o sa stau numai pe sub mașina :lol: |
8 Attachment(s)
sal baietii ..sa mai pun si eu niste pozeeeeeee :X:X:X :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning