![]() |
Re: De toate pentru toti ...
Quote:
|
Vreau sa le multumesc baietilor din Brasov pentru ajutorul acordat: Syca, Vali, Alex.. tuturor de la garajul lui Catalin! Sunt foarte de treaba! Salutari si lui Bigu, Blondu si Yakone pentru primire!!
Ne vedem la 4Tuning day!! |
Da pana la urma a iesit cum tb?ia spune!
|
salutari de pe malu Brasov-ului.......ne vedem la 4tuning day.....:lol::lol::lol:....bafta si sper sa iti placa ce ti-au facut baietzii de la garaj...........
|
A iesit bine... Nu am ce sa comentez... Mai trebuie sa ma joc din reglaje...
|
sa le stapanesti sanatos si succes cu proiectu care mi-l-ai zis.....:wink:
|
1 Attachment(s)
am vazut mai de demult , la cineva din club ca si-a montat 2 ceasuri firma asta...rugamintea mea care este, rog fffff frumos acea persoana, sa scaneze schita de montare a ceasului(voltmetru) se afla cu siguranta pe acea foaie si sa o urce aici sau sa-mi trimita un mail. eu am pierdut acea schita si sincer sunt blana si nu stiu cum sa-l montez....am incercat f multe modalitati si nu reusesc
|
Quote:
+ pt lumina + pt ceas - masa si inca un piciorus pt senzor cred ca am tinut bine minte, ma uit maine dupa schema sper sa o mai am in masina. ale mele sunt la fel doar difera culoarea la rama. |
astept o scanare sau o poza cu schema
|
sincer am cautat si in masina si la garaj la baieti unde le-am pus si nu am gasit schema am aruncat-o :(
la mine pe spate scria sub fiecare contact ce este, gen + sau - |
merci inorice caz......la mine nu scrie si am 5 borne:| si 2 fire
|
parca am eu la garaj, dc gasesc ity fac un scan ;)
|
Quote:
2 borne sunt prinderea si sunt in aer (prinderea de la tablitza care ti-o da cu ceasu, daca ti-a dat-o) raman 3 una + , una - si una senzor eu aveam gravat in ceas sub fiecare ce este. |
cele doua fire duc la iluminarea ceasului
2 borne (cele mai mari) folosesc la prinderea clemei ce a venit in pachet cu ceasul(din cate imi aduc aminte) trei borne mai mici (una "+", una "S" si una langa care nu scie nimik) |
Quote:
Eu asa cred ca sunt,urmarind discutiile... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning