Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Sm 88 Bcv (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30043-sm-88-bcv.html)

apline5 13-05-07 21:08

Re: Sm 88 Bcv

Quote:

Originally Posted by ro.maniak (Post 898213)
cel putin in poza asta e la caterinca pusa bara aia. daca era sudata sau prinsa in suruburi si era mai groasa cum e in poza asta ar avea efect(ar stabiliza masina in curbe, sa nu se mai incline si ar mai rigidizao) dar asa prinsa de suruburile la telescoape nu stiu cu ce ar putea imbunatati. poate chiar sa faca mai mult rau . PAREREA MEA ..

da ai dreptate .bara e pusa cel mai eficient in imaginea ta(fosta masina a lui Nicu Grigoras) si eu zic k are un rol important deoarece reduce torsiunea asupra sasiului pe viraje

Bogdan SM 18-05-07 23:24

cu ce as putea izola.. capota sa nu se mai auda asha de tare motoru??
ms

Bogdan SM 30-05-07 23:28

noo?? nimeni nu ma ajuta cu izolarea/?

apline5 30-05-07 23:33

am vazut la cineva k sia pus izolatie deaia de pe papuc diesel ....

Bogdan SM 31-05-07 22:16

da.. dar intrebarea e cum se prinde????? ca idei am si eu cu ce sa izolez.. dar CUM?? aia e intrebarea... ca pe capota nu poti da gauri.. ..

W35T 31-05-07 23:07

salut.. tot de la satu mare.. ;) ...am vazut aoco pe forum la cineva, nush exact cine..dar mai caut.. ce vinde 4 jenti cu cauciucuri si cu tot cu flanshe.. ce potrivesc la dacii.. o sa ma aprofundez..si mai vb ;) ..keep up the good work ;)

Bogdan SM 30-06-07 22:15

3 Attachment(s)
am .. pus.. niste poze..sa va dati si voi cu parerea.. ar merge.. niste stopuri clare???? ca si in poza.. cu dacia alba... ..

problema e ca nu stiu in SM unde se gasesc..:sad: .. are cineva idee???

Spark 01-07-07 09:42

eu zic ca ar trebui sa arate bine ...
acuma depinde totusi si cum arata rodusul finit, adica cat de bine sunt facute acele stopuri
oricum e o idee buna si ar fi ceva inedit

PS. .. esti la eminescu` sau la unio ? ca te-am vazut in timp de dadeai ture pe aici ;)

ICE-M@N 01-07-07 09:50

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 928175)
salut.. tot de la satu mare.. ;) ...am vazut aoco pe forum la cineva, nush exact cine..dar mai caut.. ce vinde 4 jenti cu cauciucuri si cu tot cu flanshe.. ce potrivesc la dacii.. o sa ma aprofundez..si mai vb ;) ..keep up the good work ;)

eu sunt ala :)),scuze de off

Bogdan SM 01-07-07 09:58

am fost la eminescu... am terminat 12... :)... si ti-am vazut si tie masina.. p langa eminescu.... in fatza unui magazin... cam sifonata...ce-i drept...
nu o mai repari???? ca e de mult.. asha.. acolo..
si asha ciudat ai lovit-o.. si spatele si fatza... oricum succes... si.. sper sa no mai patzesti.. (ceea ce imi doresc si mie..).. :)

Spark 01-07-07 10:02

sincer sa fiu nu stiu ce sa fac. cred ca doar investitzie minima cat sa o repar umpic si dupa aia as cam vrea sa o vand. ii vine si itp-u acuma in 23 iulie.
ma tenteaza un opel ascona b
si de aia acuma imi vand intai muzica din mashina si apoi si mashina sa speram. dar inca nu e sigura treaba. asa ca stau pe ganduri ...

a da ... si eu am fost la emi, dar am terminat acum 1 an ;)

W35T 01-07-07 11:34

eu zic ca arata destul de bine cu stopurile clare... e ceva.. iar daca tot e vorba de satu mare ia treci pe la tuning shop`u nou e pe closca..ca am auzit ca s`a deschis.. e undeva pe langa belvedere... poate este ceva.. ne mai auzim.. pana atunci numai bine !

andrey2003 01-07-07 11:40

poza cu dacia alba este VT...

Bogdan SM 01-07-07 14:33

ceee??? s-a deschis un nou Tunning.. shop... ok.. dupa bac.. sunt acolo..!!... si au asha ceva??? stopuri clare??? si dacia aceea e VT??? da pare atata d reala.. :) ..

W35T 01-07-07 14:35

Quote:

Originally Posted by Bogdan SM (Post 975714)
ceee??? s-a deschis un nou Tunning.. shop... ok.. dupa bac.. sunt acolo..!!... si au asha ceva??? stopuri clare??? si dacia aceea e VT??? da pare atata d reala.. :) ..

da.. s`a deschis.. de avut nu stiu exact daca au..da merita sa mergi sa intrebi.. ;) Succes la Bac !

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning