![]() |
Re: Sm 88 Bcv
Quote:
|
cu ce as putea izola.. capota sa nu se mai auda asha de tare motoru??
ms |
noo?? nimeni nu ma ajuta cu izolarea/?
|
am vazut la cineva k sia pus izolatie deaia de pe papuc diesel ....
|
da.. dar intrebarea e cum se prinde????? ca idei am si eu cu ce sa izolez.. dar CUM?? aia e intrebarea... ca pe capota nu poti da gauri.. ..
|
salut.. tot de la satu mare.. ;) ...am vazut aoco pe forum la cineva, nush exact cine..dar mai caut.. ce vinde 4 jenti cu cauciucuri si cu tot cu flanshe.. ce potrivesc la dacii.. o sa ma aprofundez..si mai vb ;) ..keep up the good work ;)
|
3 Attachment(s)
am .. pus.. niste poze..sa va dati si voi cu parerea.. ar merge.. niste stopuri clare???? ca si in poza.. cu dacia alba... ..
problema e ca nu stiu in SM unde se gasesc..:sad: .. are cineva idee??? |
eu zic ca ar trebui sa arate bine ...
acuma depinde totusi si cum arata rodusul finit, adica cat de bine sunt facute acele stopuri oricum e o idee buna si ar fi ceva inedit PS. .. esti la eminescu` sau la unio ? ca te-am vazut in timp de dadeai ture pe aici ;) |
Quote:
|
am fost la eminescu... am terminat 12... :)... si ti-am vazut si tie masina.. p langa eminescu.... in fatza unui magazin... cam sifonata...ce-i drept...
nu o mai repari???? ca e de mult.. asha.. acolo.. si asha ciudat ai lovit-o.. si spatele si fatza... oricum succes... si.. sper sa no mai patzesti.. (ceea ce imi doresc si mie..).. :) |
sincer sa fiu nu stiu ce sa fac. cred ca doar investitzie minima cat sa o repar umpic si dupa aia as cam vrea sa o vand. ii vine si itp-u acuma in 23 iulie.
ma tenteaza un opel ascona b si de aia acuma imi vand intai muzica din mashina si apoi si mashina sa speram. dar inca nu e sigura treaba. asa ca stau pe ganduri ... a da ... si eu am fost la emi, dar am terminat acum 1 an ;) |
eu zic ca arata destul de bine cu stopurile clare... e ceva.. iar daca tot e vorba de satu mare ia treci pe la tuning shop`u nou e pe closca..ca am auzit ca s`a deschis.. e undeva pe langa belvedere... poate este ceva.. ne mai auzim.. pana atunci numai bine !
|
poza cu dacia alba este VT...
|
ceee??? s-a deschis un nou Tunning.. shop... ok.. dupa bac.. sunt acolo..!!... si au asha ceva??? stopuri clare??? si dacia aceea e VT??? da pare atata d reala.. :) ..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning