Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Magos 20-02-07 15:55

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

atunci e bine... am observat ca unii apeleaza la aceasta "metoda" tocmai din plictiseala si pentru ca nu aveau nimic mai bun de facut....

dmn 20-02-07 15:57

:D:D:D unii... hmm! pai daca "ie" mai prosti? :D:D:D

aleks 20-02-07 16:01

so... iubim femeile pt k avem cu ce, si avem si pe cine, si pt k avem si cum...
eu cel putin... indeplinesc criteriile, si nu-s singurul....

Magos 20-02-07 16:09

:)) Pacat, deoarece ca pierd atatea lucruri frumoase printr-o cearta stupida... Uneori nu e bine nici sa fim prea realisti, suta la suta, pentru ca riscam sa nu ne mai bucuram de nici un aspect al relatiei...

Si de ce iubim noi barbatii?? Pentru ca ne completeaza... Pentru ca vad frumusetea din noi cand noi ne credem urate, pentru ca ne vad destepte si fermecatoare cand noi ne simtim proaste si fara pic de sarm... Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca... Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei... Pentru ca ne pot oferi un umar puternic, pe care sa ne sprijinim, sunt atenti la detalii atunci cand par indiferenti. Pentru ca ne fac sa ne dorim sa fim frumoase. Pentru ca ne fac sa ii dorim. Pentru ca ne fac sa ne simtim dorite, sau admirate. Pentru ca nu e in firea lor sa planga, desi o fac in sufletul lor... Pentru ca pot fi badarani de-a dreptul, pentru ca pot fi, la fel de bine, foarte subtili si fini....:!:

Si as mai insira motive... As mai spune inca pe atat... De ce iubim noi, femeile barbatii...:hug: :ashamed: :ashamed:

Mustang 20-02-07 16:22

si de ce ai subliniat ? :D

Magos 20-02-07 16:45

am subliniat ce mi se pare mie cel mai important....

Trixi 20-02-07 16:53

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 760800)
:D:D:D unii... hmm! pai daca "ie" mai prosti? :D:D:D

:D :D :D ...pfff,dispari,vis urit.....

aleks 21-02-07 12:29

magos, ce spui tu e frumos, dar... am eu impresia k nu sunt prea mule fete kre constientizeaza asta, sau care cred asta....

Magos 21-02-07 13:07

nu cred... cred ca in sufletul lor, toate inteleg acest aspect... :|

Hori 21-02-07 23:18

da toate inteleg acest aspect .. dar ele iubeste banile :) si inca ceva ... voi feteli iubiti barbatii atunci cand voi va credeti sarace ... si ei va dau banile :):):):):) hahahaha

Magos 21-02-07 23:20

....a aparut copia lui mafitoul??
... se repeta o discutie INTERMINABILA vad...

Hori 21-02-07 23:25

si cand cineva nu stie de gluma ... se ajunge la o discutie INTERMINABILA .... MDA....

Eugen_TL 21-02-07 23:43

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 764147)
....a aparut copia lui mafitoul??
... se repeta o discutie INTERMINABILA vad...

oooo nuuuuuuu ! nu pe topicul meu :D CEAUSESCULE unde esti sa vezi ?

DECI - pt a fi toate bune HORI ai dreptate .. cam asa este !

pps: poate indrazneste unu sa vina acum cu argumente nush ce ...omu are dreptate gata !

Hori 21-02-07 23:48

Yhahaahhahaa pai ce sa le faci ... daca asa sunt ele ..... 20% din gandurile lor nu sunt legate de bani ....sunt legate de altceva ... acel ceva e "sex" ;) si daca asta e adevaru ... asta e ... inca ceva .... femeile pana in 30 de ani ... eu la astea m`am referit ... ca astea peste 30 de ani stiu sa pretuiasca ... ............ orice :D

Trixi 22-02-07 09:49

...sa-mi bag picioru'...deja ma pregateam sa scot artileria super-grea..si apoi ma scoateti ????la dreq..k is peste 30 deja :cry: ..dar jur k si inainte puteam sa zic una-alta....:D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 19:35.

- Copyright 2026 4Tuning