![]() |
Re: B-336-BAU
10 Attachment(s)
sedinta foto de duminica :X:X:X
|
A iesit super smecherie culoarea de pe masina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pacat ca vrei sa dai jantele:(:( |
Stiu , mersi la fel....pacat ca am dat azi jantele :))
|
Quote:
|
am pus deja Rondell,dar cu gumele mele de proba....urmeaza sa caut alte gume
|
Quote:
8,5j et13 toate 4 ca a lui Dan? Sau 8,5j si 10j?:D:D Pune ceva mai lat pentru ca ai si aripile roluite si chiar merge sau nu neaparat mai lat dar cu et mai mic. |
sunt 8.5 J si ET 13...exact ca a lu dan....din pacate nu am gasit mai late ca vroiam...dar e bine si asa cum sunt astea,ca au vopseaua originala pe ele si buzele sunt polisate original din fabrica cum au iesit si mai trebuie doar sa le mai polisez o data sa arate bine....acum ceva gume 215-40-17 sa gasesc , sau 205-40-17.....acum sa vad
|
Quote:
Sa le stapanesti sanatos! |
culoarea e originala si arata super bine....asta am sa le mai fac un polis si sa vad cu gumele ca dupa cum stiu configuratia asta e mai greu de gasit....dar sper sa gasesc ori 205-40 ori 215-40
mersi al fel si tie :) |
A iesit foarte fain, astept sa o vad live:-)
In legatura cu cauciucurile, 215 40 cred ca va sta mai bine avand in vedere ca ai si aripile roluite (acuma depinde si cat de roluite sunt, in poze nu-mi dau seama). |
stiu mersi....dar 205 e mult mai ok...acum si 215 sunt bune numai sa gasesc....arata bine si aripile roluite...doar pe spate le am....
|
21 Attachment(s)
jantele arata super bine.aproape Noi, si dau grav pe masina.
|
EXTRAORDINAR ! CHIAR NU STIAM CA AI FACUT ATAT DE MULTE POZE ! MERSI PROVENZANO . . . .:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:
|
Quote:
|
corect , corect ! 8)8)8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning