![]() |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
ce termocupla folosesti barosane ?
|
|
Bubu>KRS< : termostat de m20 care deschide la 80 grade, termocupla pe radiator care cupleaza la 80 si 88 pe viteza 2(se gaseste pe 318I, IS, IC de la e30 la e46).
|
Quote:
|
Defapt o gasesti doar pe E36 compact M43 din 99.
|
|
4 Attachment(s)
Dupa ce am terminat masina... am dus jantele la roluit+vopsit....revin cu poze cand sunt gata si puse pe masina (multumesc dani_smarandescu pentru ''cazare'')
|
Am si eu o intrebare.Cat te-au dus capetele de bara cu barele de directie , pivoti ?Un pret per total la piese si manopera.Si unde ai facut geometria dupa asta , cat a fost si daca esti multumit de lucrare.
Eventual daca nu te deranjeaza sa scrii tot ce-ai schimbat la directie si preturile aferente.Ca saptamana asta sau cealalta trebuie sa schimb si eu diverse pe la directie si sunt curios daca am eu o problema de perceptie sau service-ul la care am fost are preturi cam maricele.Mersi |
Tzzantaru: Cu totul au fost 300 ron ....si manopera....daca esti din brasov...imi zici.....foarte putin oricum....pana in 50 de lei ..mai putin ..ptr ca baiatu mi-e prieten......geometria n-am apucat inca sa o fac..urmeaza...e cam 80 de lei fata spate.
|
Pe spate nu ai ce sa faci iar pe fata geometria consta in ... convergenta rotilor.
In rest nu poti sa reglezi nimic :( . |
Quote:
|
Ma bucur ca ai inceput sa te ocupi mai mult de aceasta masina, care Live arata chiar Impecabil.la ce culoare te-ai gandit pentru jante?
|
SiloS@1300:
11Alex: Stiu ca nu ai ce sa-i faci pe spate la urs...am dat un exemplu de pret.. in general...cum ti-ar spune probabil cineva care se ocupa cu asta...care nu stie daca ai urs sau alta masina...la urs probabil o sa coste 40-50 de lei maxim Provenzano: Culoarea va fi mov....sper ca o sa arate cum imi imaginez eu.... seamana mult cu asta : https://i49.photobucket.com/albums/f2...ld/Wheels1.jpg ...revin cu poze cand sunt gata |
interesanta culoarea.chiar sunt curios....;)
|
2 Attachment(s)
Sunt gata jantele... o sa mai revin cu ceva poze...cand vor fi pe masina.....culoarea imi place de mor....acum...sper ca am nimerit-o ..sa arate ok si incaltate,puse pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning