![]() |
Re: Machete in lucru - timitza09
1 Attachment(s)
Mersi baieti !
Caroserie vopsita albastru electric si lacuita ! |
Putin spus impecabil!
|
Chiar faina culoarea ! :dribble:
|
Nu credeam ca o sa iasa asa de bine.Imi place ca lucrezi ingrijit si esti atent la detalii.Astept finalul:D.Bafta
|
5 Attachment(s)
Multumesc baieti, pacat ca am maritato repede :lol:
So, Volvo 740 GLE - 1/25 Polistil Imi doream in colectia mea un dric asa ca am dat drumu la treaba ! Macheta - Un model foarte potrivit pentru transformarea in dric . Varsta si amprenta timpului isi spuneau cuvantul .Am inceput treaba : - Am decapat toata caroseria inclusiv portierele -Am taiat stalpul B -Am chituit cantul usilor spate Geamurile se potriveau perfect pentru modelul de dric dar din pacate erau pline de zgarieturi si erau aproape mate . Am pus mana pe hartie abraziva granulatia 1200 si polis pentru plastic . Sub ea am vopsit in gun metal . Apoi am observat cromul sters si m'am ocupat putin si de rotile machetei . Cam atat pana acum , urmeaza construirea interiorului , stopurile spate , aplicarea primerului iar apoi vopseaua . Multumesc mult Gabika pentru macheta ! Numai bine , sanatate Timitza ! |
Quote:
Quote:
Unde a ajuns? De ce a ajuns? |
O poza cu finalul r12 sau ceva dinspre final ??????
|
Nu vedem poze cu Dacia???:sad::sad:
|
Nu cred ca o sa vedeti poze cu Dacia/R12
|
Quote:
Daca timitza vrea sa ne surprinda. |
Nu o sa vedeti pentru ca daca citeati cu atentie mai sus, at fi vazut ca a spus ca a dat-o (exprimarea lui a fost ca a maritat-o). Daca vrea el sa va spuna de ce, foarte bine, daca nu, ramane un mister. Va rog sa nu mai insistati pentru ca timitza nu mai are nicio Dacie/R12 (decapotabila) in patrimoniul lui. Numai bine!
|
Pacat, ca eram curios cum arata R12, poate cumparatorul machetei, va fi amabil si ne arata si noua fructu muncii lui...
|
Quote:
Exact cum a spus Adi ! Nu are rost sa ma plang cate ore si zile am pierdut in realizarea modelului ca la final vopseaua sa sara dintr‘o prostie. Nu vreau sa mai continuam cu subiectul Dacia ! Numai bine ! |
Sa traiesti Timi
Ar fi frumos sa mai duci ceva pana la capat....in topicul asta in afara de Mercedesul albastru....sunt lasate la jumatate, si tu, poti mai mult. |
Salut Mac si HRISTOS A INVIAT !!!
Ai dreptate , dar unele din ele sunt duse pana la 70-85 % iar apoi le montez si le pun in vitrina pana cand imi mai fac timp de ele ! Saptamana asta sper sa prezint un nou proiect finalizat 8) ! Sănătate ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning