![]() |
Re: Consum M3 in Bucuresti
Quote:
Quote:
|
cu ce sa vin concret? te dai cunoscator BMW...la ce sa vin cu ceva concret daca tu deja le stii pe toate....masina lui sharky am vazut cat consuma, mi`a aratat chiar el...si nu e greu sa gandesti logic si sa te documentezi, nu trebuie sa fi avocat sa faci asta....dar cum tu poate ai un IQ care este echivalent cu temperatura actuala de afara....am sa te las in pace. la revedere....
PS: Imi cer scuze ca te deranjez, nu e un forum public? ti la cumparat tie mamica ta? e al tau personal? SAX...lingau? pe langa subiect? dar pe matrimoniale eu nu sunt...pe cand tu....continua sa bucataresti....dupa cum am zis...ma repet...am vazut cat consuma masina lui sharky.....asa ca lasa`ma |
Quote:
Spre deosebire de tine , chiar sunt ;) si noi vorbeam de consum de m3 nu de 2.8 [ in ciuda diferentei mici de cilindree sunt 2 motoare complet diferite ]. Pune mana pe o carte despre motoare si ai sa iti dai seama ce vorbesc ;) PS ; consumul lui sharky il cred si eu stai calm , la m3 e mai dificil ! |
Quote:
|
Si eu cred consumul lui sharky :D
Daca o lasa la vale sau impinge cineva din spate. |
Re: TOPIC INUTIL
Quote:
Si am uitat sa mai precizez faptul ca nu prea mai este nici stock... Nu cred ca as fi atat de retardat sa o tin una si buna ca e ca mine daca nu ar fi asa!M-as fi dat la fund intr-un fel sau altu` cum fac altii... Avand in vedere ca el pe detaliile tehnice de fabrica(am vazut ca sunt multi care nu fac diferenta intre teoretic si practic)are consum de 6.2 la o viteza de 90km/h(ceea ce inseamna un mers civilizat) nu inteleg de ce nu crede lumea ca as putea sa scot consum de 6... :???: Aaaa ba da.. inteleg.. e mai misto polemica pe un forum .. sa stai sa aberezi asa la infinit... sa fie unu` mereu mai ciumeg ca altu`... |
Re: TOPIC INUTIL
Quote:
Daca vrei pariuri mergi la o casa de pariuri si vezi ce meciuri sunt azi :D Quote:
Daca il faci turbo va creste doar cu 1.5 litri consumul..o nimica toata .. 7.5 tot e bun :-P |
Hai sa lamurim odata pentru totdeauna un aspect :
Una e 2.8/2.5 si alta e motorul de m3 e36 3.0 de 286 de cai ! Sax , intreabal pe baiatul ala cu bmw-ul e38 728 [ de la mine din oras ] ce consum are la mers prin oras si in afara cu tancul ala si ai sa vezi ca pe e36 e destul de credibil acel consum ! |
Si eu consum 11 in oras dar aici local fara semafoare si cu 3 masini pe strada daca schimb pe la 3000 ture .
Eu nu contrazic consumul din oras {si ala e tras de par putin} eu contrazic cei 6 litri la drum intins . |
Sax incepi cu niste insulte gratuite... care nu isi au rostul!
Eu am vorbit cat se poate de serios si voi toti o dati numai in jargoane de coltu` strazii... pe tine cel putin nu te-am bagat in seama deloc. Am modificat si eu masina cum am vazut prin NFS ca se face. Si ma refeream sa facem pariu ca sa avem ceva concret... nu doar vorbe in vant si presupuneri... Si am lansat`o ca o provocare pentru voi ca voi o tineti sus si tare ca e ca voi! Pai hai sa vedem care are dreptate. Nu vedeti ca evitati si va comportati ca niste copiii?! Sunteti penibili! |
Make FORD
Model Mondeo, 2008¼ Model Year Onwards Specification 2.0 Duratorq TDCi (140PS) Saloon Year 2008 Engine Size 1997 cc Fuel Type Diesel Transmission M6 Fuel Consumption Metric (litres/100km) Urban 7.6 l/100 km Extra-Urban 4.9 l/100 km Combined 5.9 l/100 km adica o masina de 2.8 benzina consuma cu 1 litru mai mult la mers (afara) la ce viteza la 70 la ora probabil... ca la 130 de km limita pe autostrada nu cred eu ca iti ia 6% cred ca ia un 9% !!! |
Acum mi-am dat seama ca de fapt SAX nici nu a citit toate posturile... sau are memoria scurta...
|
Quote:
Eram curios de modificarile motorului , poate ai inteles tu altceva . Unchiu meu are 1.5 dci ..acum are 5.8 in bord media . O sa-i recomand un bmw cu motor de 2800 .... |
Quote:
|
Am avut si 2.0 si clar 2.8 ul e mai economic in unele situatii mai ales pe caroserie mai grea dar pana la exagerari de 6 litri e mult !!!
Inca n-am primit raspuns ce e a modificat la motor :shock: Trebuie sa ies acum dar astept cu interes postarile voastre : D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning