![]() |
Re: BMW E30 1988 325i
sal nu ai zis ca ia pus motronic 2 cezi sa nu fie mufele de la senzori dupa cutie de la motronic 1 .pai tu zici si tu intrebi de ele :)))
|
nu eu am pus 2 asa am luat masina, dar am aflat k sunt de la 1 si trebuie scoase
|
pai masina a fost recarosata din ce ai zis.motorul de pe masina a fost 2,5 cu motronic 1(probabil) cine a facut recarosarea a mutat motorul de pe masina recarosata pe asta.Mufele alea chiar nu stiu ce a gandit ala cand le-a facut.Daca sunt faruri cu lupa a facut o improvizatie pt ca difera mufele de la faruri>88(cu lupa) fata de cele 88<(fara lupa) sper ca ai inteles ce vreau sa zic:).A in legatura cu ABS merge?sigur il ai pe masina?Edit :abs e pe masina probabil ca doar trebuie schimbat becul,merita sa incerci si cu alt bord
|
Intra si tu aici http://bmwzone.ro/forums si poate primesti mai multe sfaturi!Bafta!
|
1. nu stiu unde vezi tu un bec pus la misto pt ABS, pt ca ala este becul original, cel cu soclu separat care are 2 papuci mici, in gaura aia intra surubul care fixeaza ceasurile
2. becul de la placutele de frana la unele modele se aprinde cand pui contactul (la cele mai noi, de fapt se aprind toate becurile de la bord pt test si dupa ce pui contactul se sting, sau ramane aprins daca nu mai ai placute :) ) daca se aprinde doar in timp ce dai la automat inseamna ca ai un scurt pe undeva 3. tai si tu mufa de pe alta masina de la pozitie cu tot cu fir, de fapt ambele mufe si le legi la instalatia ta 4. ala e regulatorul de relanti si firul celalalt este pt valva de recirculare a vaporilor din rezervor care probabil ca nu o ai instalata pe masina 5. mufa aia este de la senzorii de motronic de pe cutie, probabil ca motorul tau a fost motronic 1 candva si inca mai ai senzorii pe cutie, sau doar unul singur daca nu e decat o mufa 6. alea sunt releele de la motronic, unul este releul principal, unul pt pompa de benzina si unul pt incalzirea de la sonda lambda, au o prindere pe suportul de care sunt legate in poza dar probabil ca s-a pierdut candva :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
La fel cum este gaura de la ABS mai sunt multe gauri fara nici un contact :
|
hai lumeeee nu ma ajuta si pe mine nimeni sa fac si eu ordine aici ???daca are cineva poza cu ceasuri de bord la care sa si mearga ABS-ul k sa vad si eu cum ar trebui sa fie slotul.Multumesc si astept sfaturi, sugestii de la voi, k obeserv k e un topic vizitat dar pe care nu posteaza nimeni desi suntem o gramada de posesori de e30
|
te-as ajuta cu cea mai mare placere daca as stii...bafta cu ABS-ul....
|
pai poate ma ajuti cu altele, o poza cu niste ceasuri, o poza cu firele la tine la faruri, k si u ai avut masina desfacuta + k as vrea sa imi aratati si mie ( cine are trapa manuala ) sa imi faca si mie o poza la maner dar fara platicul de peste ele, pt k eu am pus manerul si are o siguranta sus in capat dar cred k mai are una si jos si as vrea sa vad dak am dreptate, pentru k mie imi cade manerul.
|
daca nu ma insel tu esti cel care a venit sa vada masina si ai dus-o la graj la Florica,de ce nu incerci si acolo poate te ajuta el.Edit:ce contact vrei sa ai tu la ABS??acolo e o placa cu circuite si trebuie sa aiba circuit pt ABS,asta daca bordul e al masinii,daca nu cauta bordul de la o masina cu ABS si fa proba.
|
Quote:
|
A mufelea alea de la faruri tre sa le ghicesti adica le legi si faci probe cu ele,la mine asa am facut.O sa arzi cateva becuri dar asta e
|
2 Attachment(s)
eu nu gasesc firele de la pozitii. singurele fire pe care le am sunt cele de la faza scurta si faza lunga. deci unde gasesc firele de pozitii? in pozele atasate vedeti toate firele pe care le am la far. mufa alba e de la faza lunga.
|
poate chiar mufa aia singura care nu stii ce e sa fie plusul de la pozitie.. ia fa o proba.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning