![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
Super marpha ;)
Sa faci niste poze si cand e curata :) |
Quote:
|
Chiar ca arata bine......finute si acopera exact cat trebuie. Bv si tzine-o tot asa! Cre ca data viitoare cand o s-o vad pe viu n-o mai recunosc...noroc cu pozele astea;) Bafta
|
Quote:
|
Super fain....a iesit misto de tot:) chiar ca arata bine.... da-i inainte...tine-o tot asa...ca esti pe calea cea buna..o sa iasa o masinutza fff faina:)
|
Fra tre sa-i FACEM niste poze la RS ... cand faci drift :)))
Ai grija de tine .... mai vb noi ... :))) |
Quote:
|
asa asa , pakat numa ca ii Tractiune Fata , daca era Spate aluneca mult mai frumos :D dar nah si pe fata ii bine pe zapada :D
|
Acu ca vine si zapada numai bine..a picat la tanc:)...sa vedem si un video cu drift;) succes:)
|
Quote:
|
atata HAND BRAKE RULEZ :) cand vii la oradea ? sa ma duci si pe mine o tura cu monstru asta , ce fata are , pfuai zici ca amu te manca de viu :D
|
1 Attachment(s)
Am gasit o poza mai veche dar are un accesoriu interesant. Te las sa ghicesti la ce m-am gandit, poate achizitionezi si tu;)
|
Quote:
|
[QUOTE=PaulMIG;734312]Am gasit o poza mai veche dar are un accesoriu fustitele ale de pe spoilerul fata sau de treaba aia de pe parbriz de sus ? dak e vb de alea de la ceatza nu imi pun asa ceva :)
|
[QUOTE=Bulbucan;734821]
Quote:
Bulbucane asha va arata grila din bumper ca modelu asta e marpha ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning