![]() |
ce se agita lumea pe aici....daca se vor intalni la legale sau !legale...ramane de vazut care,cum si cui va da rusine...zic eu...pana una alta...masina lu \"Bogdan_16v\" este pe drum(din Japonia),iar a lui \"ceky\" e pe sosele :)
oricum,parerea mea ca seatul a facut super impresie si a starnit multe aplauze...lucru vazut de toti care au fost pe baneasa,urmeaza sa vina si cu alte surprize,asa cum ne-am obisnuit din partea celor de la Insomnia :) cat despre seat vs. subaru STI,fara suparare...dar nu cred ca are sansa seatul...:) chiar si cupra,modificat.... (depinde de limitele ajunse :) ) bafta si asteptam alte legale,cu alti entuziasti |
Re:
Quote:
|
Stie cineva intamplator vreun site sau ceva de unde pot afla presiunea de supraalimentare la toate versiunile de tdi-uri. Daca da, il rog sa posteze aici un link sau direct datele solicitate. Multumesc anticipat :flower:
|
Nu stiu exact un site dar poate colegii mei de pe forumul VWFORUM.RO te pot ajuta pe aria TDI Forum. (PS: Pentru a putea accesa aria aceea trebuie sa te inregistrezi)
In plus difera mult de la tipul de turbina la tip de turbina. Unele TDI-uri pot avea turbina schimbata cu alt tip. Altele pot avea setari de presiune mai mari (mecanice sau electronice - chip etc.) |
In principiu te pot ajuta eu , la tdi 90cp =0.950mbar ; tdi 110cp=1.0mbar sau 1.050mbar ; tdi 101cp =0.950mbar ; tdi 115cp =1.1mbar ; tdi 130cp =1.350mbar si la tdi 150cp =1.5mbar. Astea sunt presiunile peste press atmosferica si pot diferi cu putin in functie de masina adica daca este Seat sau Skoda ,etc. insa diferentele intre aceste masini nu sunt legate doar de press in turbo , asa ca mare atentie!
|
Multumesc mult amandurora pentru informatii :idea:
Belea masina , ceky, eu te-am vazut mai demult la Autorun la TV dupa ce ai facut flashul si te-ai dat cu Nick de la N&D cu calibra si ai plecat ca din pusca de langa el si atunci a abandonat. Inca odata felicitari si succes mai departe cu proiectul :wink: |
LEGAL RACING
Ar fi interesant unde se poate cantarii Seatul lui Ceky pt a nu mai exista dubii asupra masei.
|
La metrotehnica pt ca are banc pt ITP si ala include si cantar dupa ce fac treaba asta te anunt.
|
Re:
Quote:
Catr costa un cantarit? |
well?!ce se mai aude cu seat-ul?!:) dupa prestatia de pe 3 tind sa cred ca ai mai umblat la el un pic...
am trecut azi pe la metrotehnica si ti-am vazut masina pe rampa...:) se uitau baietzii la puntea spate...:);) ce se mai aude despre cei 250 cp?!:) tare curios sunt.... bafta :oops: |
Re: Seat DIESEL made by INSOMNIA
pariez pe ceky,super tare masinuta!
Ps:Bafta in continuare! |
dupa 1 an jumate te-ai trezit si tu?
poate improspateaza ceky topicul :P |
nu stiu daca stiti, dar prin 90 se faceau pt golf 2 de raliu motoare pe benzina din bloc diesel...am caz concret...
chestia asta zice multe despre cate poate suporta un diesel...am increderea si speranta ca poate ajunge la 250cp... apropo, (asta intreb doar din curiozitate...) daca masina era cu motor 1.8T si se aplicau aceleasi modificari...se asjungea la performante mai bune? |
Eu il cred pe Ceky in legatura cu greutatea masinii. Si a mea are tot 1580kg(ce-i drept asa scrie in talon, nu stiu daca s-a gresit la RAR sau nu). Este un Audi TT 1,8 quattro cabrio. Chiar daca are dct 2 locuri, este o masina mica, totusi are aproape 1600 kg. Ce mai cantareste in plus la mine ar fi ramforsarea caroseriei pt k este cabrio, insa Seatul lu Ceky este diesel. Si exact cum a spus-o si el, conteaza f mult si ce optionale are masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning