![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
7 Attachment(s)
Multumesc frumos daman.
Azi sa lucrat pe partea dreapta a masinii si mi au ajuns oglinzile M originale. |
Trebuie sa iasa ceva frumos din pisica asta. Sunt faine si BROCK-urile alea dar daca vrei sa le pui, mai bine iti rezolvi aripile de pe acum. Spor si finante sa ai.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
cel mai bine cureti cu bormasina si cu smirghel in capat toata tabla din interior.e pacat de munca.daca o lasi asa intr-un an,doi,apare rugina la loc.mai bine o cureti calumea,ii dai cu grund si apoi teroson sau ce vrei tu si sti ca a iesit treaba buna ;)
|
Quote:
Acolo unde e dat deja sa slefuit rugina aia , ca intai s-au ocupat de sudura sa o acopere imediat dupa ce au slefuit pe acolo. Quote:
PS : asa voi proceda si pe dedesubt |
3 Attachment(s)
Sa montat puntea spate cu discuri si de maine dimineata ajunge la vopsitorie !
|
Te ai miscat bine bine :D pana la urma ce culoare o sa fie?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
In sfarsit masina a intrat in pregatiri pentru vopsit, incadrata de suratele ei mai mari [ un e46 si un e90 :D ]. Tot azi am primit si grila facelift pentru ea.
|
Quote:
iti urez multe succesuri fratele meu :D...urmaresc in continuare cu mare interes :D |
Felicitari pentru initiativa! Urmaresc cu interes proiectul. Am o curiozitate, nu era mai simplu sa faci o recarosare si daca poti sa-mi zici intr-un PM, estimativ, tinichigeria+vopsitoria cat te-a dus?!
Sarbatori fericite! |
cine frate a pomenit sa sudezi la o masina tabla ruginita ! cu saracia asta de pisica vai de mama ei , te-ai gasit tu sa-mi faci mie observatii :!: da stai asa ca nici macar nu este ata , ce sa mai ziceam , exact la ce ma gandeam :D
|
Quote:
Mult succes in finalizarea proiectului, este pasiune si nebunie curata. O sa-l urmaresc cu interes. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning