Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Suburbia RacingClub (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/29150-suburbia-racingclub.html)

-Caz- 18-02-07 14:23

Re: Suburbia RacingClub

avem 3 luni de cand am infiintat clubul si consider k am plecat destul de bine... avem masini bunutze pt inceput... probabil o sa vina vremea si de exotice si de muscle si de ce vrei tu ! deocamdata noi ne multumim si cu atat
(m3 400cp cred k e destul de exotica ;) si Focus jeans edition e reusita masina, atat k nu e foarte puternica)

by the way .. dak tot ne`ai abordat .. . de unde esti vladdaman? din ce club faci parte? etc (sper sa nu te superi k te intreb ... dar sa ne cunoastem putin)

Bafta !

Gabriel_xenon 19-02-07 00:59

Cazule knd mai facem si noi un "meeting" S R C ?? :rolleyes2 :-D

-Caz- 19-02-07 16:59

facem - facem.... tocmai tie ti-e dor de meeting... ne intalnim in fiecare zi :lol:

vladdaman 19-02-07 20:25

pai sunt din bucuresti si nu fac parte din nici un club...

-Caz- 20-02-07 23:53

dak ai RRL nr la nissan inseamna k ne`am intalnit si pe aviatorilor duminica... io am intors la Pescarus si tu ai oprit pe acolo si ai plecat in drift . :) (eram cu coupeul verde)

asta dak erai tu ala

vladdaman 21-02-07 09:07

aaaa cu coupe-ul cu litere japoneze ???

Rebel_Boy 21-02-07 18:53

Dap el e cu coupeul cu litere japoneze .. CAZ cand mai facem si noi o plimbare ceva in noapte? :D ... k vreau sa ne incercam "tupeul" masinilor :P ...BAFTA

-Caz- 22-02-07 15:39

coupeul verde cu japoneze pe el... io`s ala ;) (am banuit io k tu esti cu SX`ul... dar nu eram sotto)

rebel... vorbim vineri :)

Numai Bine !

vladdaman 22-02-07 16:37

sper sa iti fi placut cum se duce masinutza...in seara aia mi-a pleznit a doua turbina la masina :( sper sa fie gata maine masina dar nu cred...

-Caz- 23-02-07 11:24

da boss, mi`a placut... shmekerie... pakat de turbina aia si banuiesc k se gasesc si greu japonezele astea...

cel putin o sapt pana vine o piesa din coreea (nush cum e cu jap), te descurci tu k esti baiat destept.

Bafta!

PizziRG 28-02-07 12:58

are legatura cu Suburbia Club de pe Lipscani?

-Caz- 28-02-07 14:10

din cate stiu io... nu are nici o legatura :)... nici nu am auzit de suburbia club de pe lipscani.(dak nu am auzit de ei nu inseamna ca neg existenta lor... dar nu stiu de ei nimic... nici nu i`am vazut pe undeva, chiar daca nu sunt din Bucuresti umblu noaptea pe strazi ;) )

-Caz- 28-02-07 14:22

initial mi`a fugit capu la un club de Racing (io acu m`am trezit)... dar nu , nu avem nici o legatura cu Suburbia Club de pe Lipscani.

Bafta !

Gabriel_xenon 26-03-07 22:47

cam liniste paciulea :P

s-a inscris cazule vreo masina din suburbie la 4tuning days?

-Caz- 28-03-07 00:29

trebuia sa aparem cu 2 masini, Hyundaiul si Focus Jeans Edition, alaturi de baietii de la "color tuning" , dar din cauza unor mici neintelegeri ei au renuntat la participarea la eveniment sau au decis sa participe doar cu o masina... nu am inteles prea bine k eram cam chiaun :)( multumesc oricum celor de la color tuning pt stickere si sugestii.... SUPER BAIETI, sper sa mai colaboram ! ). iar noi S R C ... am considerat ca e bataie de co@ie ... inca suntem mici, poate la anul !

P.S. intrebare : se acorda fonduri "phare" sau "sappard" pt tuning??? :D (glumeam evident)

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning