![]() |
Re: Daewoo Cielo '97
Quote:
boss poate merge sa o lasi mai jos sa ne se mai vada...ar fi o treaba buna;) |
Quote:
|
eu zic sa le scoti...se vede mai bine fara "prezervativele" alea galbene...
|
Quote:
un mic filmulet cu toba sport :D https://www.youtube.com/watch?v=L9sPMtG-geo |
Nu o sa mai fie nevoie de folie neagra pe partea de sus a stopurilor daca scoti chestiile alea portocalii.o sa se vada super! mi se pare cea mai aratoasa varianta,cu partea de sus alba ;)
|
Quote:
|
Da acu dece dai jantele?? :D ziceai ca le revopsesti... iti tre tie jante de tabla?
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina, bv. Spor la modificari in continuare.
|
Quote:
vreau si eu o parere...la primavara vreau sa revopsesc jantele si m-am ganit sa le fac ori albastru fosforescent sau verde fosforescent :D voi ce parere aveti? vreau ceva o culoare tipatoare...sa iasa in evidenta! daca ma poate ajuta cineva si cu un virtual tuning...i-as fi recunoscator :) |
1 Attachment(s)
in luna aprilie masina va primii urmatoarele:
-schimb ulei Motul+filtru MANN (cumparate) -schimb garnitura capac culbutori Victor Reinz (cumparata) -schimb bujii NGK (cumparate) -schimb lichid frana DOT 4 Motul (cumparat) -punte cu discuri (cumparata) -etrieri+discuri fata de 256 -filtru benzina -rola intinzatoare A/C -fise bujii |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Buna achizitie;) se va simti diferenta la franare!
|
treaba cu pompa nu stiam, o sa ma interesez si daca gasesc ceva bun o sa schimb si pompa, lichidul de frana l-am cumparat deja! placute o sa urmeze si alea...astea care sunt in poze mi le-a dat la etrieri
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning