Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW E46-ANT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/289506-bmw-e46-ant.html)

ady_ant 01-01-12 15:29

Re: BMW E46-ANT

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4803045)
E volan de e46, l-au folosit o perioada, dupa '98, dupa care i-au schimbat designul, nu era chiar cel mai reusit...
Si da, treaba aia de pe plafon chiar e cam in plus..

am vazut ca tu esti vechi pe aici si cam bun..ce zici care volan da mai bine?eu as vrea modelul ala nou de volan de e46 dar sub 220-250 nul iau.o sa arate mai bine ca si al meu?

Detman 01-01-12 15:44

ce ai facut cu Artec-urile, jantele cu care ai cumparat masina?
ma gandesc ca nu le-ai vandut, ca dadeau foarte bine . mai ai ceva de lucru la masina ca sa ii arati adevarata valoare.

ady_ant 01-01-12 15:52

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4803060)
ce ai facut cu Artec-urile, jantele cu care ai cumparat masina?
ma gandesc ca nu le-ai vandut, ca dadeau foarte bine . mai ai ceva de lucru la masina ca sa ii arati adevarata valoare.

ba da s-au vandut cu 12 mil la cineva din arad.2 trebuiau roluite si la toate polishata buza.sunt de vanzare puse la 500e ma gandesc sa le iau inapoi.sunt belea si chiar imi pare rau dupa ele,abia acu incepe lucru pana acu doar am demontat ce nu mio placut

Detman 01-01-12 16:01

cea mai mare prostie ai putut sa faci, ca sa le dai pe banii aia. jantele acelea sunt destul de rare, si mai ales ca sunt 8,5 cu 10j spatele.
masina merita facuta cat mai simplu, o singura culoare, nu tribaluri si prostii desenate pe masina. sunt destule forumuri/site-uri din afara ca sa vezi ce se poarta.

ady_ant 01-01-12 16:04

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4803073)
cea mai mare prostie ai putut sa faci, ca sa le dai pe banii aia. jantele acelea sunt destul de rare, si mai ales ca sunt 8,5 cu 10j spatele.
masina merita facuta cat mai simplu, o singura culoare, nu tribaluri si prostii desenate pe masina. sunt destule forumuri/site-uri din afara ca sa vezi ce se poarta.

masina credema culoarea o sa ramana asa.chiar no sa schimb culoarea din lateral.oricum lo costat ceva bani so faca asa si mie unu chiar imi place si arata f biune.jante oricum tot asa vreau sa-mi iau cu 10j pe spate si fata sau 9 sau 8,5

bofanel 01-01-12 18:15

Parerea mea sa iei volanul ala....e mult mai frumos decat ala cat cel de la "tractor" ..... !!!

aleks 01-01-12 21:02

Quote:

Originally Posted by ady_ant (Post 4803048)
am vazut ca tu esti vechi pe aici si cam bun..ce zici care volan da mai bine?eu as vrea modelul ala nou de volan de e46 dar sub 220-250 nul iau.o sa arate mai bine ca si al meu?

vechi sunt pe forum, mai bun nu-s deloc, iar despre volan...e doar chestie de gusturi, nu castigi si nu pierzi nimic schimbandu-l, e doar chestiune de design.

ady_ant 01-01-12 21:36

ms oricum de opinie.inca nu a venit baiatu cu volanu.sper ca pe maine sa il primisec.pe miercuri o sa mai primesc si narile cromate.nu o sa le pun sus pana no sa le vopsesc ca nu o sa dea bine deloc cromate

Flow_Flexatu 01-01-12 21:43

sall..daca volanul e la fel de mare ca al tau...nu-l cumpara...!! nu are rost...

ady_ant 01-01-12 22:21

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 4803420)
sall..daca volanul e la fel de mare ca al tau...nu-l cumpara...!! nu are rost...

grasu asta nu stiu aku sigur pana nu mil aduce.o zis sai dau 1 juma pe el sau tubul...vad eu acuma oricum maine vine cineva sami cumpere si ampliful.vad eu ce fac.imi tre neaparat angel-uri si bixenon.de asta o sa te ocupi u.iar de volan stii f bine in ce stare e al meu...

kalugaru 28-06-12 21:35

Salutare, ce faci ?, am vazut ca ti-ai facut topic cu masina,nu ai facut nici o modificare la ea ,in rest ai vandut jantele .eu am facut-o cum mi-a placut ,de aicea e alegerea ta ce faci cu ea .Scuze ca ma bag ,vad cam multi care critica ,sa le vad si lor "jucariile ", la 3400 euro intradevar gasesti o masina cheala dar asta am tinut-o 4 ani in garaj(rulata de mine 6000 km) ,service la zi ,plus ca atragea priviri mai multe decat aveau cei care bat din clape ca e "tiuning" .bafta cu modificarile

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning