![]() |
Re: BMW E46-ANT
Quote:
|
ce ai facut cu Artec-urile, jantele cu care ai cumparat masina?
ma gandesc ca nu le-ai vandut, ca dadeau foarte bine . mai ai ceva de lucru la masina ca sa ii arati adevarata valoare. |
Quote:
|
cea mai mare prostie ai putut sa faci, ca sa le dai pe banii aia. jantele acelea sunt destul de rare, si mai ales ca sunt 8,5 cu 10j spatele.
masina merita facuta cat mai simplu, o singura culoare, nu tribaluri si prostii desenate pe masina. sunt destule forumuri/site-uri din afara ca sa vezi ce se poarta. |
Quote:
|
Parerea mea sa iei volanul ala....e mult mai frumos decat ala cat cel de la "tractor" ..... !!!
|
Quote:
|
ms oricum de opinie.inca nu a venit baiatu cu volanu.sper ca pe maine sa il primisec.pe miercuri o sa mai primesc si narile cromate.nu o sa le pun sus pana no sa le vopsesc ca nu o sa dea bine deloc cromate
|
sall..daca volanul e la fel de mare ca al tau...nu-l cumpara...!! nu are rost...
|
Quote:
|
Salutare, ce faci ?, am vazut ca ti-ai facut topic cu masina,nu ai facut nici o modificare la ea ,in rest ai vandut jantele .eu am facut-o cum mi-a placut ,de aicea e alegerea ta ce faci cu ea .Scuze ca ma bag ,vad cam multi care critica ,sa le vad si lor "jucariile ", la 3400 euro intradevar gasesti o masina cheala dar asta am tinut-o 4 ani in garaj(rulata de mine 6000 km) ,service la zi ,plus ca atragea priviri mai multe decat aveau cei care bat din clape ca e "tiuning" .bafta cu modificarile
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning