Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

KEMAL 20-03-05 20:22

dar pacat ca nu vor fetele sa recunoasca asata ca nu le convine dar oricum e clar ca este asa de aia nu mai zic nimic......................

Anami 20-03-05 20:50

fiecare se asteapta ca persoana de langa sa aibe ceva de oferit .. mai mult de cat ar avea el/ea .. cel putin eu asta cred!

KEMAL 20-03-05 21:18

:!: da asta asa este chiar asa este si normal :!:

LEXUS 20-03-05 23:31

fetele care au avantaju' marcator...aspectul..totdeauna vor fi dupa bani..DAR nu toate fetele..doar 99%..eu unu am cunoscut si o parte din acel 1%:)) si restu de 99:)))si oricum nu le invinuiesc pt asta....viata este grea..mai usor sa iei de-a gata...tocuri inalte..masini luxoase..decat sa te chinuii pe un salariu mediocru...si sa mai platesti si consumatia baiatului cate-odata...
problema intervine la cele care-s cuplate cu unul cu bani...si le taie subit finantarea...sa vedeti ce urat fac...nu mai dau dovada ce \"iubire\" si \"pasiune\" ....ii dispare acea sclipire din ochi.....si atunci nu mica-ti va fi mirarea k de ce n-a venit seara acasa..si a fost in disco pana dimineata.....

KEMAL 21-03-05 07:25

:!: bravo lexus sunt de acord cu tine :!:
dar totusi zi mie si mie terog cum gasesc si eu o fata de ala care este in 1 la suta???????????????

Gabi 21-03-05 07:30

Raspuns la intrebarea topicului: NU LA TOATE!

Ca si LEXUS, pot sustine ca exista macar un 1 % nematerialiste, care stiu ce-s alea sentimente. Daca aveam 50 de ani, un Bentley si-o blonda de 20 de ani langa mine, sustineam \"sus si tare\" ca toate fetele-s *****, dar am intalnit o fata care NU E materialista si... o spun cu cea mai mare siguranta posibila.

In general, daca am avut bani, am cheltuit fara sa ma uit cum se duc - indiferent de persoana care-a fost langa mine - daca n-am avut, problema mea...

Daca baiatul/fata are bani si stai cu el/ea si-i cheltui banii, nu inseamna neaparat ca esti materialist/a. Depinde de fiecare, de cum interpreteaza.

Poti sa-ncepi o relatie cu gandu' ca \"hai sa fie inca una!\" si sa ajungi la concluzia ca intr-adevar persoana respectiva inseamna ceva pentru tine, iar banii ii cheltui (tu sau ea) in continuare. Nu inseamna ca esti materialist/a.

Daca tu ai bani iar ea are o situatie materiala mai modesta, nu-nseamna ca \"te suge\" de bani.
DACA TU CHELTUI BANI, O FACI PENTRU CA VREI! DACA II CHELTUI ORBIT FIIND DE \"FRUMUSETEA DEBORDANTA\" A CREATURII PACATOASE DE LANGA TINE, ATUNCI ESTI UN TOLOMAC! :lol:

Si... cred ca multi dintre noi, am ajuns la o varsta la care ne putem da seama care vrea **** & bani si care vrea o relatie stabila bazata pe incredere, comunicare, romantism (da' pe cine vreau eu sa pacalesc? :lol:).

Teoria mea ! Bafta la \"construit\" relatii :lol:

PS: am fost si eu parasit pentru ca ramasesem \"fara\" bani; poate mai erau cativa lei, da' nu destui :roll:

EvLSant0S 21-03-05 09:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KEMAL\"
dar totusi zi mie si mie terog cum gasesc si eu o fata de ala care este in 1 la suta???????????????

:oops: eu am gasit`o :) , n-am bmw :) :P

totul tzine de noroc.. nu tre s`o cauti.. vine ea... apare din senin ..

cand crezi ca... a aparut.. pac.. te-ai bagat.. si vezi ce iese..

parerea mea...

CT-03-ART 21-03-05 10:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

:oops: eu am gasit`o :) , n-am bmw :) :P

totul tzine de noroc.. nu tre s`o cauti.. vine ea... apare din senin ..

cand crezi ca... a aparut.. pac.. te-ai bagat.. si vezi ce iese..

parerea mea...

nu esty singurul santose ... shi eu am gasit-o shi cred ca o sa o cunoshti la tuningshow...ca se pare ca vine shi ea...mai am de vb cu ai ei...pelea mea...ii conving eu...

EvLSant0S 21-03-05 10:53

daca stai s`o cauti... n`o gasesti....

vine ea.. apare .. din senin ..

bine :) la mine :) s-a cam bagat hondaru putin =)) cu pozele lui , mersi hondare :)

LEXUS 21-03-05 12:14

fara nici un regret..cine face banii peste noapte si-si traieste viata incet..ala are de castigat...

RoSonic 21-03-05 14:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
daca stai s`o cauti... n`o gasesti....

vine ea.. apare .. din senin ..

bine :) la mine :) s-a cam bagat hondaru putin =)) cu pozele lui , mersi hondare :)

beeey si eu te-am incurajat... cand tu intrebai doar \"de curiozitate\" :lol: :lol: ia uite aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?p=91689#91689

asa e :) :) Sant0s.. :lol: :lol:

Anami 21-03-05 17:50

Re:

Quote:

caut'o bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

minirally 21-03-05 18:14

:lol: :lol: :lol: acum..am intrat..si citesc iar..chestiile alea..dne.. :lol: si azi mai rad d ele.. :P

LEXUS 21-03-05 18:47

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
:lol: :lol: :lol: acum..am intrat..si citesc iar..chestiile alea..dne.. :lol: si azi mai rad d ele.. :P

ce chestii??? :shock: ???e ceva pe la mijloc ca n-am citit tot??

citeste topicul ala si o sa te lamuresti - sant0s

KEMAL 21-03-05 21:46

ANAMI :arrow:
pana acuma am cautat dar tot timpu am gasir una din alea 99 la suta acuma mam hotorat sa nu mai caut poate ma gseste pe mine una din alea 1 la suta

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning