![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
1 Attachment(s)
Quote:
|
Are cineva motor pentru Audi A4 B5 2000 si Audi A4 B5??
|
am o problema :d
cand montez pe unele masini bagate in joc alte scaune fata de cele stock, se monteaza aiurea undeva in aer, si nu merge sa le schimb pozitia cu surubelnita :-? help?:d |
1 Attachment(s)
Quote:
Daca le2mwm sau 2.2.1mwm iti uploadez un Script (doar trebuie inlocuite niste chestii) Si vei rezolva problema. |
1 Attachment(s)
Cine are jantele astea,
sau cel putin sa-mi spuna din ce pachet sunt, s-au un link de unde as putea sa le downlaodez, orice! |
Quote:
|
Salut , si eu am o problema , nu pot sa pun unele motoare la masini , am incercat cu programul de mai sus dar cred ca trebuie alt program , nu merge :D ms
|
Quote:
|
Quote:
Il gasesti pe Google. |
Quote:
|
Salut! Am si eu o problema. Am bagat Audi A6 in joc, luat de pe forum, iar acum jocul imi da crash :( Cand am intrat la Body a iesit, fara eroare in error.log, iar acum de fiecare daca cand incerc sa intru, dupa filmuletele de inceput ( cand se deschide jocul ) imi da don't send, iar error.log curat/gol etc. Ce as putea sa fac?
|
Quote:
Intra in save/carrer si sterge carrer folderul. Dupa intri in joc si faci altul |
Am rezolvat-o altfel :D Am sters din sl/game: options. si a mers, dar nu pe rezolutia care o aveam atunci, asa ca am pus alta.
|
quick_silver2 mersi pentru ajutor, imi poti uploada si mie te rog frumos jantele alea? :oops:
|
stie cineva niste jante pt slrr asemanatoare cu astea va rooooog?
http://www.stancenation.com/2011/06/07/swiss-eye-candy/ |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning