![]() |
Re: Sticker nou!
Hmmm....nu cred .....ceva ce sa semnifice ...si Crazy Drivers ...si Japan ....:???: ....cam greu ...
|
Eu am renuntat la ideea de mai inainte, ca Stefan a zis ca nu vrea nimik cu pistoane, cornitze, etc.
Ref la simbol, este unul universal, nu se ref la Japonia. Are treaba cu dinamica, este simbolul ca in lume trebuie sa existe si bune si rele ca sa progresam/ ca sa se miste lucrurile. |
chestia asta pe verde e al dreq de urata.... nush totusi cred ca ceva mai simplutz ar merge mai bine
|
Dar totusi ...ma gandeam ...ying yangul e mijto ...nu zic k nu ...dar e greu d combinat cele 2 elemente impreuna ...si sa formeze o sigla care sa ne reprezinte...
|
1 Attachment(s)
ceva de genu care va pricepeti si aveti ceva fonturi calumea sau in photoshop cumva curbele alea sa fie de aceleasi dimensiuni si sa aiba aceeasi distanta intre ele... is curios ce-ar iesi...!? se baga careva la creatie?:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Baieti vin si eu cu o propunere.
In caz k nu sunt bune culorile le rezolv imediat |
sal ....dc nu puneti 2 masini bot in bot(crazy), ceva polulatie intre cele 2 masini(drivers) si sticker-ul pe rosu de exemplu cu margini galbene....
inca o idee....nu poti sa faci sticker-ul vede la o masina rosie de ex....dc nu faceti o culoare de baza care sa fie facuta pt fiecare masina in parte,are omu bolidu violet,sticker violet...see ya |
Just-Do-It sa stii ca si asta e o super idee pana la urma nu culoarea este problema ci modelul :| incercam sa fie cv frumos dar nu prea gasim idei :( :cry: sper sa ne pice pana la urma o idee. multumim pentru sfat si poate si ceva idei de stiker ne-ar fi de folos ;).
|
cu placere oricand.....apropo pt a intra in club ce tre sa fac?
|
1 Attachment(s)
Ceva mai simplu
|
JUDT-DO-IT ...k sa intri in club ...trebuie sa mai astepti oleak sa se faca actele ...oricum ..vb maine la Palat....
Si pt Nubyan ....ne trebuie ceva simplu si ushor de pus pe autocolant ...bine nu e vorba numai de asta ...dar ...vrem ceva destul de simplu ....nu simplu cum e ala de sus ...adik ...mai mult spre schitza ... |
1 Attachment(s)
....................
|
Yonutz ma bucur k am putut fi de ajutor cu cateva elemente pt sticker ;)
|
e supertare stikerul lui yonutz21...chiar pare interesanta...tineti-o tot asa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning