![]() |
3 Attachment(s)
Subaru kicks ass....true true....but..... the V6...
scor scos din doua incercari...prima data a fost 461 de mii |
1 Attachment(s)
mm....ca sa vedetzi cat de ocupat eram eu acu ceva vreme.... :)
NFS UNDERGROUND 1 |
da... dar stii care-i singura problema ? ca lumea scoate 461 de mii dintr-un singur drift .. tu scoti in TOTAL atat... ;) mai citeste si tu topicu asta...
|
EvlSantos .. sa te intristez putin :
Am terminat acu cateva luni NFSU2 si ma credeam tatic la drifturi , condus etc ... cand o dat zapada am incercat sa fac un 180 cu masina .. vrei sa pun film sa vezi ce-o iesit ? O iesit 100 .... *** ... eram tatic ... si de fapt nu-s in stare sa fac un 180 cu masina .. .. :))) Oricum o sa mai incerc cu masina ... ca de nfs nu mai am timp . ... Deci bravo ptr. ce ai facut scorurile sunt intradevar impresionante ... da in realitate ai sa ai o depresie cand o sa vezi ca nu faci nici un sfert din ce faci in nfs :) Da oricum e bun preocupatia ta .. decat ca altii care la 15 ani fura masina lui tata si calca 5 pietoni nevinovati mai bine ka tine :) Bafta si pune scorurile astea pe un forum NFSU2 international .. din cate stiu esti Regele Driftului si aci si afara :) |
Gata; cred ca incep sa ma retrag; am terminat und2 aproape de 3 ori dar mai mult de 210.000 nu am reusit sa fac drift; o sa mai incerc, dar slabe sperante;
Felicitari celor care m-au intrecut |
SI carei faza!Fara suparare dar daca era un topic cu drifturi adevarate te intelegeam!Ce, tu nu te joci jocuri pe PC? :D
Din pacate placa mea video(tractorasul meu) nu imi permite sa ma joc nfsu2, dar cred ca as fi fost bun la drifturi pt ca in primul am facut minuni! |
Re:
Quote:
16 , nu 15 , pfff ce pot sa zic imi pare rau ca ... a trebuit sa treci prin cumplita intamplare.. ca erai zeu si... ca te-ai suit in masina si n-ai reusit sa dai un 180 ... ce pot sa zic.. nu pot sa zic decat ca... sa-mi cada un picior daca am inteles ceva din postu tau.. crezi ca nu-mi dau seama... ca ... e se intampla in nfs.. e de 1999 de ori mai spectaculos decat realitatea ? ... nush ce sa zic... stai linistit , fac diferenta intre un joc ... si realitate... si... cum m-ai \"intristat\" tu ... in msgul tau... o sa te intristez si eu in msgul meu ... am vazut cum e supra in nfs :) si am vazut/simtit cum e supra in realitate. so.. fac dif. intre virtual/real... asta in cazul in care asta vroiai tu sa zici in msgu tau.. daca nu.. il gasesc complet offtopic.. |
\"ca lumea scoate 461 de mii dintr-un singur drift \"
ce ? ma lashi ?! sa vad ca scotzi atata intr-un drift...170 de mii am scos cel mai mult dar m-am bagat in zid :) |
1 Attachment(s)
:roll: na ... ;)
altceva mai vrei ? |
pana la 400 500 de mii mai ai...daca nu te chinui sa scotzi un singur drift mare...cat scotzi maxim ? adica daca joci normal.
|
n-am chef de...... nimic
maxxim ai scos 170 de mii .... cand mi-oi bate tu mie recordu si vei pune poza... atunci mai vbim si reinstalez nfsu 2 si incerc sa ti-l bat ... pana atunci ... ok ? |
chill down ppl..kre k ma bag si eu! :D sunt incepatoare la drifturi..but..invatz :D
|
eu scot in jur de 600 de mii pe Lighthouse cu V6
|
mai omule , LONGEST DRIFT !!! drift = 1 singur ...
cat reusesti s-o tzi in drift , UNUL singur... NU toate... ;) intelesumai ? |
Re:
Quote:
te asteptam :P ofer lectii gratis :P :P :P :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning