Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 02-07-08 14:55

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Merci mult pt.mesaj,eu nu nr.frumos parerea mea ,si toti ma striga dupa nr.nu dupa nume

BTL-gordini 02-07-08 14:57

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Sincer eu ma mir tot timpul ce poate sa faca Dacile 1300 in comparatie cu multe masini din ziua de azi,sunt 54CP adevarati, nu iezi,dar le facem noi felul celor ce ne incurca

adi.schumi_tm 02-07-08 16:10

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1625218)
merci mult schumi pt.detalile date cu re ferire la evacuare,in momentul de fata am toba sport si sunetul e foarte placut si nervos,dar pun acuma sambata si evacuarea de la galerii si pana la toba finala din inox,in primul rand nu o sa mai am probleme ca mai rugineste si in aldoilea rand o sa fie un lucru mai bun pt iesirea gazelor,oricum cand treci prin alba te astept cu placere,si in leg cu relatia Mr.Cat si BTL sunt prieteni f.buni si vecini

Bafta cu montarea intregii evacuari din inox,tare curios sunt cum va suna.Te rog daca vrei sa-mi spui cat te costa toata afacerea,nu aici,poti si prin PM.Mersi

BTL-gordini 02-07-08 16:32

Pai metru de bara inox este 30 lei,si iau 6 metri ca impart cu un prieten normal ajung 3 m,si cred ca inca vreo 4 coturi, 1 cot costa 15 lei,max 150 lei toata afacerea,de sudat le sudeaza colegii la servici.schema la evacuare esimpla pratic merge doar o diagonala pana la punte apoi o ridic un pic in sus dar nu asa de mult cu e la teava originala,simplu de facut parerea mea,salut

EVenelinno 02-07-08 21:24

1 Attachment(s)
sal BTL-ule....ti-am dat niste flash-uri ieri dar cred k nu le-ai observat, imi place toba :D suna ff fain, credeam ca e din inox si intermediara dupa cum suna, de unde ai cumparato si cu cat? apropo cred ca ar arata mai bine BTL-ul fara priza de aer de pe capota...doar o parere . iti atasez o poza cu masina mea sa sti cu cine vb :) https://img381.imageshack.us/my.php?image=gavulpu4.jpg

adi.schumi_tm 02-07-08 21:27

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1625385)
Pai metru de bara inox este 30 lei,si iau 6 metri ca impart cu un prieten normal ajung 3 m,si cred ca inca vreo 4 coturi, 1 cot costa 15 lei,max 150 lei toata afacerea,de sudat le sudeaza colegii la servici.schema la evacuare esimpla pratic merge doar o diagonala pana la punte apoi o ridic un pic in sus dar nu asa de mult cu e la teava originala,simplu de facut parerea mea,salut

Mersi de informatii.La 150 ron materialele m-as baga si eu.numa nu stiu pe nimeni sa-mi faca asa ceva :(

BTL-gordini 03-07-08 08:48

Evenelino,sincer nu te-am obs pe drum dara cuma o sa stiu,toba am luato acuma un an de pe net f.ieftina 110 ron,sincer nu imi vine incap acuma ce marca e dar iti spun,si intermediara e de dacie Borla,nu e ceva anume,dar ce finala face totul.Cu referire la priza de aer,e stilul gordini si fara ea nu ar merge,sper sa ma intelegi,o zi buna

BTL-gordini 03-07-08 08:50

Schumi,poti sa o faci si u evacuarea doar sa mai ai pe cineva langa tine sa te ajute,ca de unul singur e greu,dar o sa iti arat pozele cand e gata ca sa stii exact traseul,in rest nu-i problema,pa,pa

adi.schumi_tm 03-07-08 09:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1626561)
Schumi,poti sa o faci si u evacuarea doar sa mai ai pe cineva langa tine sa te ajute,ca de unul singur e greu,dar o sa iti arat pozele cand e gata ca sa stii exact traseul,in rest nu-i problema,pa,pa

Mersi mult BTL,astept cu nerabdare pozele.Spor la munca...

BTL-gordini 03-07-08 21:26

Schumi,mi-a zis Mr.Cat ca vrei toba mea finala,dar a inteles ea gresit eu nu vand toba,eu schimb doar evacuarea de la saxofon pana la finala.Am fost azi dupa tevile de inoxx si sambata la munca cu mine,tobe sport gasesti la bazar pe 4 tuning incepand de la 110 lei

adi.schumi_tm 03-07-08 21:48

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1627805)
Schumi,mi-a zis Mr.Cat ca vrei toba mea finala,dar a inteles ea gresit eu nu vand toba,eu schimb doar evacuarea de la saxofon pana la finala.Am fost azi dupa tevile de inoxx si sambata la munca cu mine,tobe sport gasesti la bazar pe 4 tuning incepand de la 110 lei

:(.Mersi de informatii.Am gasit si o toba de pe un BMW adaptata pt dacia,sa vedem acum...poate o i-au pe aia ca are si iesirea dreptunghiulara cum imi trebuie mie

P.S. Sa nu uiti te rog sa faci poze cu traseul de la evacuare cum il concepi ca ma gandesc ca nu o sa-l respecti in totalitate pe cel vechi.Mersi

EVenelinno 04-07-08 23:52

BTL.... nu sti p vreun inrait de liniutze...ca nu mai am rivali in alba :|( rivali cu dacii) adik pana acum nu am intalnit o dacie care sa-mi faca felul.... daca sti p cnva anunta-ma.

BTL-gordini 05-07-08 17:03

5 Attachment(s)
Salutare baieti.am terminat si cu proiectul evacuare din inox,sincer totul a fost doar 110 ron,lasand la o parte berile date la prietenul meu FNM-ul care m-a ajutat,doar el cu mine am facut totul si a iesit bine,sunetul e lux,imi place mult.Referitor la GAV ,suntem aici pt liniute FUH Dacia alba si Euuu,numai ca noi cu prieteni nu dam linii.

adi.schumi_tm 05-07-08 17:40

Mersi de poze BTL,ai facut o treaba super,asa traseu as vrea si eu...

BTL-gordini 05-07-08 17:55

Mi-a luat cu FNM-ul .prietenul meu 3 ore.si sunt sus deja,nebunie.sa vad acuma ce mai urmeaza ca si proiect,ceao

All times are GMT +2. The time now is 00:13.

- Copyright 2026 4Tuning