Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia IL 84 ELY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/282263-dacia-84-ely.html)

cristy2084 07-02-12 21:07

Re: Dacia IL 84 ELY

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 4869624)
Dupa cum se vede s-ar parea ca a intrat cineva in tine , nici nu-i de mirare , ca echipele de dezapezire dorm si beau in post ... :| fi mai explicit te rog , ce s-a intamplat mai exact?

exact...a intrat cnv in mn...masina era parcata si yo nici makr nu eram in ea!Geamuri inghetate...drum alunecos...vizibilitate slaba si experientza lipsa au dus la asta....mai p scurt...unu a dat inapoi si sa oprit in mn fara pic d frana :sad:

s3vraj 07-02-12 21:16

Vai samar , bine ca iau toti fraierii carnetu in ziua de azi ... deci el sau ea era de vina nu tu ... ma gandesc ca ai sa ti-o faci pe casco sau pe asigurarea lui nu? in mod normal asa ar trebuii ...

cristy2084 07-02-12 21:22

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 4869656)
Vai samar , bine ca iau toti fraierii carnetu in ziua de azi ... deci el sau ea era de vina nu tu ... ma gandesc ca ai sa ti-o faci pe casco sau pe asigurarea lui nu? in mod normal asa ar trebuii ...

o sa o fac yo q mana mea...m-am ingrozit cum s lucreaza in service-uri...si decat sa o mai i-au o data la mana mai bn o fac yo si gt

valy1233 07-02-12 21:55

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 4869618)
q a mea :cry: ...uite o poza

vai de mine :((

s3vraj 07-02-12 21:58

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 4869668)
o sa o fac yo q mana mea...m-am ingrozit cum s lucreaza in service-uri...si decat sa o mai i-au o data la mana mai bn o fac yo si gt

Naspa ai ajuns , cere-i daune la ala sau aia , nu ramane asa pe propria piele , nu fi fraier , profita de pe ei da-i in ... oricum fff nasoala situatie :( iti urez mult noroc cu masina , daca ai nevoie de idei sau altceva intreaba-ne si pe noi , te salut noapte buna ! ;)

Villy ATS 07-02-12 22:55

Nu e chiar asa de rau lovita, te pot ajuta eu cu tinichigeria daca te intereseaza plus piese!

DJBOSS 08-02-12 00:49

cerei 4 milioane si ai scapat de balci, credca iti ajung pentru reparati si credca iti mai si raman ceva,binenteles daca iei aripa, usa, faru sau ce mai ai peacolo din dezmembrari + vopseaua.De acord cu tine sa ti-o faci tu nu o duce in servis....am trecut prin asa ceva si nu am fost multumit de lucrarea care mi sa facut :cry: bafta la reparatie si sper sa numai ai ghinioane dinastea

cristy2084 08-02-12 07:30

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 4869770)
Naspa ai ajuns , cere-i daune la ala sau aia , nu ramane asa pe propria piele , nu fi fraier , profita de pe ei da-i in ... oricum fff nasoala situatie :( iti urez mult noroc cu masina , daca ai nevoie de idei sau altceva intreaba-ne si pe noi , te salut noapte buna ! ;)

E o poveste mai complicata si nu vreau sa intru in detalii!E o amestecatura intre o shoferitza incepatoare si un intructor fara experienta k sa zic asa!Oriqm iti multumesc!

cristy2084 08-02-12 07:42

Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 4869878)
Nu e chiar asa de rau lovita, te pot ajuta eu cu tinichigeria daca te intereseaza plus piese!

nu e chiar rau...e un pic mai asa p interior...la contra aripa!Toata tabla d p bot:cotra aripi..ochelarii la faruri... e schimbata manual q tabla d 2..si fiind tare a cedat p la imbinari!Trebuie sudata q autogenul numai k p vremea asta cre'k o sa-mi inghetze generatorul!Totusi am o intrebare...cum scot si yo dunga la usa? (fara sa dau fatza d usa jos)!K am scos-o yo cat d cat dar sa format o mica cuta chiar p dunga! :sad: Multumesc!!!

cristy2084 08-02-12 07:55

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4869997)
cerei 4 milioane si ai scapat de balci, credca iti ajung pentru reparati si credca iti mai si raman ceva,binenteles daca iei aripa, usa, faru sau ce mai ai peacolo din dezmembrari + vopseaua.De acord cu tine sa ti-o faci tu nu o duce in servis....am trecut prin asa ceva si nu am fost multumit de lucrarea care mi sa facut :cry: bafta la reparatie si sper sa numai ai ghinioane dinastea

:) ...ash fi cerut yo 20 d mil...numai pt starea prin kre am treqt cand am vazut-o lovita!Piese am...doar aripa o schimb,usa incerc sa o indrept k am axele la balamale faqte din supapa si nu ash vrea sa o schimb!Am usa da'e q ax normal!Farul nu s-a spart...am avut noroc k a sarit d'acolo!Cum?..numai el stie!Si vopseaua o sa o dau la shprei...sa tzina pana la primavara k atunci o i-au la mana p toata!Oriqm itzi multumesc pt sfat!!!

valy1233 08-02-12 07:59

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 4870069)
Totusi am o intrebare...cum scot si yo dunga la usa? (fara sa dau fatza d usa jos)!K am scos-o yo cat d cat dar sa format o mica cuta chiar p dunga! :sad: Multumesc!!!

cuta aceea cred ca,putin chit rezolva in cel mai bun caz :|

cristy2084 08-02-12 08:06

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4870079)
cuta aceea cred ca,putin chit rezolva in cel mai bun caz :|

aaa...pi nu vreau asa,k asta puteam sa fac din prima...vreau intai sa indrept cat s poate si dupa sa-i dau o fata subtire d chit!

valy1233 08-02-12 08:10

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 4870090)
aaa...pi nu vreau asa,k asta puteam sa fac din prima...vreau intai sa indrept cat s poate si dupa sa-i dau o fata subtire d chit!

pai si daca dai fata de la usa jos prin interior si bati usor...cu un lemn de brad bagat(ca e mai moale)

cristy2084 08-02-12 08:49

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4870094)
pai si daca dai fata de la usa jos prin interior si bati usor...cu un lemn de brad bagat(ca e mai moale)

poi fatza d usa din interior am dat-o jos...am dat si makraua si geamul...e goala usa da'tot nu ai qm sa batzi p dunga...

Villy ATS 08-02-12 20:03

Nu am idee pana nu vad la fata locului!

All times are GMT +2. The time now is 16:18.

- Copyright 2026 4Tuning